neděle 1. listopad 2015 0:00

Napište si Ježíškovi o světovou obuv

Přemýšlela jste, co by vás potěšilo nalézt pod stromečkem? Toužíte odjakživa po střevíčkách ve stylu Popelky? Přejete si koženou obuv, která vám bude kvalitním parťákem do práce i na procházku?


Světoznámá blogerka, modelka, fotografka a módní ikona Hanneli Mustaparta vytvořila ve spolupráci se společností Deichmann limitovanou kolekci 10 modelů obuvi, které odpovídají jejímu vkusu a stylu.


V kolekci se objevují například nádherné třpytivé lodičky s efektem hologramu, které na různém světle jednou září zlatě, podruhé modře. Nechybí ani kvalitní kožené polobotky v pánském stylu, který je letos v zimě v módě. Pokud hledáte vycházkovou obuv, zvolte buď šněrovací polobotky, nebo slip-on tenisky v kombinaci tvídu a umělé kůže. Rockový prvek představují kozačky nad kolena. Elegantní dámy si pro změnu zamilují kotníkové kozačky na vysokém podpatku v královsky modré barvě.


Kolekci „Collection Edited by Hanneli Mustaparta" seženete v internetovém obchodě Deichmann na www.deichmann.com v cenové relaci od 599 Kč do 1299 Kč.


Nyní máte možnost vyhrát jednu ze 3 poukázek v hodnotě 500 Kč na nákup v prodejnách Deichmann. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku.


Jak se jmenuje jedna z dámských značek, kterou Deichmann nabízí:


a) Wonderland
b) Graceland
c) Disneyland

 

Správnou odpověď naleznete na www.deichmann.com

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 15. 12. 2015 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "boty".