středa 4. listopad 2015 0:00

NOVÝ TIP NA EKZÉM A KOŽNÍ ALERGIE

Stále více lidí se potýká s atopickým ekzémem a kožními alergiemi. Nevzhledná, nepříjemná a hlavně silně svědící vyrážka dokáže narušit nejen osobní, ale i společenský život. A právě jarní měsíce jsou pro atopiky kritickým obdobím.

Jedinečnými pomocníky jsou přípravky Cannabiox E s unikátní protizánětlivou složkou BOCANOL, nově vyvinutým para-natursteroidem, který jako první využívá aktivní látky z povolených odrůd konopí.

 

Cannabiox E aktivní krém a emoliens od české značky CutisHelp velmi účinně zklidní kůži při akutních projevech a ochrání ji před vznikem nové vyrážky. Nemají žádné vedlejší působení na organismus, proto je jejich použití možné i u dětí, těhotných a kojících žen. Zakoupíte je volně v lékárnách.

 

Podle provedených klinických studií jsou tyto výrobky převratnou novinkou v péči o pokožku při atopickém ekzému a kožní alergii. Více informací na www.Cannabiox.cz

 

Soutěž:

 

Jak se jmenuje unikátní protizánětlivá složka, kterou obsahují přípravky Cannabiox E?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 29. 11. 2015 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "CutisHelp"

Výhreci budou informováni emailem či telefonicky.