středa 25. listopad 2015 0:00

Vyhrajte super Coolpad Porto nebo Coolpad Modena

Na globálním trhu je kolem 1000 značek chytrých telefonů, ale z deseti nejlepších v Evropě jedna chyběla. Do Evropy se svými telefony vstupuje značka Coolpad, která je ve světě na sedmé příčce v podílu vyrobených chytrých telefonů a na čínském trhu drží čtvrtou příčku. Představujeme telefony, které jsou cool pro všechny.

 

Coolpad Porto.

 

Coolpad Porto je 4,7palcový smartphone, který na okraji telefonu dosahuje tloušťky pouze 4,8 mm, v těle má pak pouhých 7,9 mm. To z něj dělá jeden z nejtenčích telefonů na trhu. Má zaoblená záda a v kombinaci s extrémně lehkými materiály váží jen 119 gramů. Inovativní kryt Coolpad Porto je vytvořen z přírodních semínek kešu. Tento materiál je ekologicky šetrný a vhodný i pro vzhled telefonu, jelikož na něm nezůstávají otisky prstů, ať už si vyberete černou nebo bílou variantu.

 

Coolpad Modena.

 

Na velkém 5,5palcovém displeji Coolpad Modena nebude hraní her, sledování videí nebo ukazování fotografií přátelům žádným problémem. Je vybaven čtyřjádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon 410 s podporou 64-bit a grafikou Adreno 306 i pro náročnější 3D hry.

 

 

Soutěž:

 

Chcete vyhrát telefon Coolpad Porto nebo Coolpad Modena?

 

Pak stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí.

 

Jaké gesto pohybem prstu na displeji telefonu Coolpad spouští hudební aplikaci?

 

Písmeno:

 

a) c

b) e

c) m

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 12.12. 2015 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Coolpad"

 

Výherci budou informováni emailem či telefonicky. Vyhrává 150. a 250. správná odpověď.