středa 9. prosinec 2015 0:00

Tip na dárek: Voucher na kurz vaření v Chefparade

Nevíte, co věnovat vašim blízkým k Vánocům? Zkuste voucher na libovolný kurz vaření dle vašeho výběrů v Chefparade. Navíc pro vás ve studiu připravili i spoustu vánočních akcí a nabídek.

Akce 3+1

 

Do konce roku stále platí akce 3+1, tj. koupíte-li si 3 poukazy na kurz vaření, získáte 4. zdarma. 

 

Kurzy vaření

 

V novém roce je v plánu i řadu nových kurzů vaření. Již v lednu se klienti mohou těšit na nový kurz, zaměřený na slavnostní gastronomii -přípravu finger food a kanapek pod vedením šéfkuchaře Jana Hajného.

 

Nově se chystají také realizovat kurzy v angličtině určené pro cizince žijící v ČR. Z dalších novinek pak můžeme zmínit kurz "brunch" - příprava slavnostní snídaně, nové veganské a vegetariánské kurzy či kurzy sladkého pečení.

 

Firemní akce

 

Speciální nabídka v novém roce na leden a únor pro ty, kdo nestihli vánoční večírek. Nyní se slevou 10% na firemní akci a balíček 3 her zdarma!

 

A novinky na Chefshop.cz?

 

Chefshop.cz nově nabízí produkty značky Gorenje, Ruffoni, Anolon Meyer, Prestige nebo Cake Boss. Dále nabízí rozšířené platební možnosti (go pay, benefit+), dopravu zdarma při objednávce na 799,- Kč, platbu kartou na prodejně, výhodné balíčky, ochutnávkové dny i dodání zboží do 24 hodin po celé ČR.

 

V roce 2015 v Chefparade podpořili: Food revolution day, Nadační fond Zdravá 5ka, Nadační fond Wine for Help, Nízkoprahový klub Husita, Neziskovou organizaci MammaHELP a jejich projekt Holky, už mi zase chutná, Sdružení Proud a Centrum odborné péče Ergoaktiv.

 

Soutěž:

 

Chcete vyhrát jeden ze dvou voucherů na kurz vaření dle vašeho výběru?

 

Pak stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí.

 

Jaký šéfkuchař vás provede kurzem, který je zaměřený na slavnostní gastronomii (přípravu finger food a kanapek)?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 18. 12. 2015 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Chefparade":