pátek 11. prosinec 2015 0:00

Soutěž: Vyhrajte pobyt v THERMAL CORVINUS ve Velkém Mederu

Zimní sezóna je tu a po letních dovolených už ani nevzdechneme. Komu se stýská po plavání pod širou oblohou a touží po kvalitním relaxu, může navštívit Thermal Corvinus Velký Meder. Teplota vody v středisku se pohybuje od 28 do 38 °C. Na návštěvníky čeká pět krytých a polokrytých bazénů.

Krytý plavecký bazén s perličkovou koupelí a dětským bazénem s hracími prvky nabízí prostor na plavání i relax zároveň. Děti i dospělí si mohou užít jízdu na tobogánech Red Ring a Black Led s barevnými světelnými efekty. Určitě si přijdou na své i v Rodinném zábavním bazénu, které zahrnuje interaktivní hřiště s vodní věží, vodopády, vodní sprchy, 500litrové vědro, vodní clony, děla a skluzavky.

 

Bazén lemuje oddechový prostor s lehátky a barem. Během zimy si získá největší oblibu polokrytý sedací bazén. Z celkové plochy bazénu je krytá pouze jedna třetina a s vnější částí ji spojuje malý průplav. Součástí bazénů jsou i vodní trysky a masážní sprchy. Voda má blahodárné účinky na pohybové ústrojí.

 

V areálu koupaliště najdete také solnou jeskyni, mořskou lázeň, stravovací zařízení, obchůdky či vinárničku. Ve vstupní hale se nachází interiérové dětské hřiště, kde se mohou děti vyřádit, zatímco rodiče si v klidu vychutnají oběd nebo kávu.

 

Tříhodinový vstup během pracovních dnů přijde na 6 eur, o víkendu je vstup o 1 euro dražší. Středisko nabízí na mimosezónní období do 18. 3. 2016 zajímavé tří až čtyřdenní pobyty v přilehlých ubytovacích zařízeních spojené s koupáním.

 

 

Soutěž:

 

Chcete vyhrát voucher na pobyt pro dvě osoby do Thermal Corvinus Velký Meder?

 

Pak stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí:

 

Kolik je v Thermal Corvinus Velký Meder tobogánů?

 

Nápovědu naleznete zde: www.thermalcorvinus.sk

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 23. 12. 2015 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Thermal Corvinus":

 

Vyhrává 399. správná odpověď.