úterý 5. leden 2016 0:00

Soutěžte o dárkové karty Atria Flora a užijte si novoroční slevy

Užijte si dechberoucí slevy v obchodním centru Atrium Flora. Vánoční svátky jsou sice již za námi, ale nákupní horečka ještě nekončí. A pokud byste rádi ušetřili ještě navíc nějakou tu korunu, tak neváhejte a zasoutěžte si s námi o nabitou dárkovou kartu v hodnotě 500 Kč!

Přijďte se sami přesvědčit a nakupujte, odpočívejte a bavte se na jednom místě. Atrium Flora nabízí svým návštěvníkům na ploše 20 000 čtverečních metrů čtyři patra služeb a zábavy a 130 značkových obchodů s módou.

 

Ve čtvrtém patře se nachází několik restaurací a multikino Cinema City s 3D kinosálem IMAX, v každém patře pak kavárna či občerstvení. Rodičům je k dispozici dětský koutek, řidičům nově zrekonstruované čtyřpatrové podzemní garáže.

 

K Atriu Flora se návštěvník dostane vlastním autem nebo městskou hromadnou dopravou. Ze stanice Flora metra trasy A je vstup do nákupní galerie přímo z vestibulu stanice.

 

Soutěžní otázka

 

Jaké multikino naleznete v OC Atrium Flora?

 

1. Cinema City 

2. CineStar

3. Premiere Cinemas

 

Nápovědu a kompletní informace o Atriu Flora najdete na webových stránkách: http://www.atrium-flora.cz/

https://www.facebook.com/AtriumFlora

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 20. 1. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Atrium Flora":

 

Vyhrává 199., 299. a 399. správná odpověď.