středa 27. leden 2016 0:00

Tip z Chefparade: Brunch

Představte si neděli, kdy vůbec nic nemusíte. Je líné dopoledne, čas pomalu plyne a vy nemáte žádné jiné starosti, než se posadit a vychutnávat si luxus v podobě pohody a dobrého jídla. Brunch je snídaně pokračující až do oběda. A co si na brunch připravit? To vás naučí v novém kurzu ve škole vaření Chefparade.

Jaké menu se na kurzu Brunch naučíte?


Španělská omeleta
Vejce Benedikt s holandskou omáčkou
Gratinovaný humr thermidor
Borůvkové lívance
Borůvkové smoothie

 

Soutěž:

 

Chcete vyhrát jeden z dvou voucherů na kurz vaření dle vašeho výběru ve škole vaření Chefparade?

 

Pak stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí?

 

V jakém roce byla založena škola vaření Chefparade?

 

Nápovědu najdete na www.chefparade.cz

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "brunch".

 

Soutěž již byla ukončena.

 

O Chefparade:

 

Kurzy a firemní či soukromé akce probíhají ve studiích na Žižkově a v Holešovicích a vedou je zkušení a pečlivě vybraní kuchaři

V současné době nabízí přibližně 85 druhů kurzů vaření. Mezi nejoblíbenější patří masové kurzy, kurzy italské a francouzské kuchyně, Asie - např. indická, thajská nebo japonské sushi. Populární a velice oblíbené jsou též kurzy pro děti.

 

Škola vaření Chefparade je největší v České republice a každým rokem se rozšiřuje. Můžeme jmenovat další aktivity jako je festival Foodparade, Chefshop.cz - obchod s delikatesami a kuchyňskými potřebami, kuchařské knihy či projekt Chefstarter (podpora a vytvoření zázemí nových foodprojektů).

 

Chefparade též průběžně podporuje charitativní a neziskové akce jako jsou např. Kuchařky bez domova, spol. Cerebrum či podpora celosvětové akce Food RevolutionDay, MammaHELP, WineforHelp, Proud..apod.

 

Více na www.chefparade.cz