Zimní rumáček
Ingredience (1 šálek):
* 4cl 40% rumu Klasik
* Černý čaj
* Kůra skořice
* Citron
* Lžička medu
* 3x Hřebíček
* Zázvor na plátky
Postup:
Do hrnce dáme půl litru vody, přidáme kůru skořice, hřebíček a oloupené 4 plátky zázvoru a přivedeme k varu. Vaříme přibližně 10 minut. Odstavíme z hořáku a přilijeme rum. Vložíme sáček s černým čajem a necháme louhovat přibližně 4 minuty. Na závěr přidáme lžičku medu a pár kapek citronu.
Hruškové zahřátí
Ingredience (1 šálek):
* 16 cl Zelený čaj
* 4cl Jubilejná Hruška 40%
* Čajová lžička medu
* Pár kapek citrónové šťávy
Zelený čaj zalijte vařící vodou. Louhujte 3 minuty a nechte následně čaj mírně vychladnout. Dolijte Jubilejnou Hrušku a přidejte čajovou lžičku medu a zamíchejte. Dochuťte pár kapkami citrónové šťávy.
Soutěž:
Chcete vyhrát rum Klasik?
Pak stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí.
Kolika procentní je rum Klasik?
Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 14. 2. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.
Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "rum".