středa 23. březen 2016 0:00

S LUPÉNKOU POMOHOU KONOPNÉ PŘÍPRAVKY

Základní péči zajišťují při lupénce produkty zdravotní kosmetiky CutisHelp. Pomáhají ulevit od nepříjemných kožních projevů, udržovat dobrý stav a vzhled postižené kůže.

Vysoce účinným přípravkem pro zklidnění a regeneraci kůže při projevech lupénky je KONOPNÁ MAST LUPÉNKA. Je určena především pro intenzivní ošetření během noci, při zhoršeném stavu i během dne.

 

Pokožku zvláční a pomáhá rychleji zacelit bolestivé praskliny.

Zejména pro denní aplikaci je určen KONOPNÝ KRÉM LUPÉNKA. Má lehčí konzistenci, velmi dobře se vstřebává. Pokožku vyhlazuje, intenzivně hydratuje a vyživuje, je vhodný pro udržení klidového stádia.

 

Pravidelné používání prostředků zdravotní kosmetiky CutisHelp napomáhá ke zlepšení celkového stavu a vzhledu kůže, posiluje její odolnost, přispívá k výrazné úlevě při obtížích způsobených lupénkou. Celkově tedy významně ovlivňuje kvalitu života nemocných.

 

Více informací na www.CutisHelp.cz

 

Soutěž:


Je určen KONOPNÝ KRÉM LUPÉNKA pro denní aplikaci?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 20. 4. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "CutisHelp".