čtvrtek 14. duben 2016 0:00

Nový obchod Tchibo v Praze na Hlavním nádraží

Také nakupujete u firmy Tchibo? Objednáváte si z jejich e-shopu a věci si vyzvedáváte zdarma v jejich obchodech? Přesně to si oblíbila řada z nás, protože si vše pěkně prohlédneme, vyzkoušíme, vybereme a poté spokojeně zaplatíme.

O to větší radost můžeme mít z nového obchodu, který Tchibo otevřelo právě dnes 15. dubna v největším dopravním uzlu republiky, v luxusně zrekonstuované hale Hlavního nádraží Praha.

 

Lokalita je výborně dostupná nejen Pražanům, ale především širokému mimopražskému okolí, a nabízí tak skvělou příležitost pro nákupy i vyzvedávání objednaného zboží.

 

Nově otevřený obchod Tchibo je v pořadí patnáctý v Praze a nabízí pultový prodej vážené i balené kávy s širokým výběrem kávy pražené (v podobě celých zrn i mleté) a instantní, rovněž kapsle do kávovarů Cafissimo a jednotlivé kávovary řady Cafissimo. Hlavní část obchodu tvoří samozřejmě kolekce spotřebního zboží s každotýdenní novou tematickou nabídkou. Vzhledem k licenčním podmínkám pronajímatele obchod nemá kávový bar.

 

Extra nabídka

 

Otevírání nových obchodů značky Tchibo vždy souvisí s řadou akcí pro zákazníky. Tentokrát jde o slevu 20% na vystavený sortiment, která platí ode dne otevření do neděle 17. dubna.

 

Soutěžní otázka:

 

Kolikátý obchod v Praze se právě otevřel v hale pražského Hlavního nádraží?

A: v pořadí 13.

B: v pořadí 14.

C: v pořadí 15.

 

Tři výherci obdrží poukázku Tchibo v hodnotě 300 Kč a balení pražené mleté kávy Tchibo Exclusive.

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 30. 4. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Tchibo".