pondělí 30. květen 2016 0:00

Soutěž: Vyhrajte kosmetiku na opalování SUNDANCE

Již od roku 1996 zajišťuje oblíbená dm značka SUNDANCE spolehlivou ochranu před sluncem dětem i dospělým. Z původních sedmi položek se nabídka postupem času rozšířila na aktuálně nabízených devadesát produktů opalovací kosmetiky. Tu dm neustále rozšiřuje o inovativní novinky, včetně speciálních opalovacích přípravků pro děti, sportovce nebo alergiky.

To vše v nejlepší kvalitě a navíc za výhodnou cenu.   České Budějovice, 19. 5. 2016 – Oblibu značky SUNDANCE potvrzují sami zákazníci. A to již 20 let!

 

Od svého uvedení na trh v roce 1996 nabízí SUNDANCE nejlepší poměr mezi cenou a kvalitou. „Ohlasy na novou značku byly od počátků velmi dobré, z toho důvodu je sortiment trvale rozšiřován. SUNDANCE je značka pro celou rodinu,“ zdůrazňuje Martina Horká, vedoucí resortu marketingu a nákupu.

 

„V současné chvíli tvoří dm značka SUNDANCE přibližně polovinu obratu v kategorii přípravků na opalování.“

 

U příležitosti oslav svých dvacátých narozenin nabídne značka SUNDANCE zákazníkům limitovanou edici výrobků na opalování, která navíc obsahuje kyselinu hyaluronovou pro krásu a mladistvý vzhled a přináší svěží tropickou vůni.

 

Soutěž:

 

Chcete vyhrát balíček s kosmetikou SUNDANCE?

 

Pak stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí:

 

Kdy byla značka SUNDANCE uvedena na trh?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 25. 6. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "DM".

 

Vyhrává 99., 199., 299.,  399. a 499. správná odpověď.