pátek 3. červen 2016 0:00

Speciální recept a soutěž se sýry Rougette

Sýry Rougette jsou chuťově rozmanité, lahodné a pokud patříte mezi milovníky letního grilování, pak je skutečná pochoutka letní pohody právě pro Vás. Grilovací jemně vyzrálý ušlechtilý sýr je díky své speciální konzistenci vhodný pro tepelnou úpravu na grilu či v troubě. Vychutnat si jej můžete doma nebo na terase při zahradním grilování s přáteli či rodinou.

Sýrová delikatesa nezklame.

 

Recept

 

Grill Cheesburger Rougette

4 porce
Ingredience:

4 napůl rozkrojené housky
4 kousky grilovacího sýru Rougette
lilek
cuketa
ledový salát
rajčátka
rukola

Jak snadno připravíte:

Rougette rozpékací sýr ugrilujeme dozlatova podle návodu na obale. Rozkrojené půlky housek zlehka opražíme na grilu, kde připravíme zároveň na plátky pokrájenou cuketu a lilek. Všechny ingredience vložíme do opražené housky – odspodu ledový salát, sýr Rougette, grilovanou cuketu a lilek, čerstvá rajčátka a rukolu. Během pár minut tak máte připravené skvělé party cheesburgery. Dobrou chuť.

 

Soutěž:

Chcete vyhrát balíček sýrů Rougette?

 

Pak stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí:

 

Výrobce sýrů Rougette získal nejvyšší ocenění v největší mezinárodní soutěži tohoto druhu v anglickém Birminghamu. Jak se toto ocenění jmenuje?

 

Nápovědu najdete zde:

 

http://trendmagazin.cz/apetit/1373-syry-rougette-specialne-vyrobeny-pro-grilovani-se-pysni-nejvyssim-hodnocenim-v-mezinarodni-soutezi

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 29. 6. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Rougette".

 

Vyhrává 99., 199., 299., 399. a 499. správná odpověď.