středa 15. červen 2016 0:00

Zašněrujte se

Také patříte mezi nevyléčitelné milovnice obuvi a novinek v obouvání? Jsou-li nové trendy jednou z vašich velkých vášní, určitě by vám neměla uniknout žhavá specialita letošních horkých dnů. A tou jsou modely se šněrováním...


Druhů šněrovací obuvi je celá řada. Můžete si vybrat, zda chcete obouvat šněrovací lodičky, sandály na vysokém podpatku, kozačky nebo letošní žhavou specialitu – šněrovací baleríny. Tento okouzlující prvek se zkrátka nezastaví před žádným typem obuvi a podobně jako u klasické šněrovací obuvi se také na všech těchto modelech objevují dírky na tkaničky. Ty se pak volně protahují ke kotníkům, u římských a gladiátorských sandálů až ke kolenům


V případě, že zvolíte tuto pozornost budící obuv, máme pro vás varování – je nespoutaně sexy! Možná na vás římské nebo gladiátorské sandálky působí poněkud odvážně až přehnaně, tento pocit ale vmžiku zmizí, jakmile je obujete.

 

Pak na vlastní oči spatříte, jak skvěle a neodolatelně vypadají na vaší noze. Jedinou malou nevýhodou je delší doba šněrování při obouvání, ze začátku vám to může skutečně chvilku trvat. Jakmile si na ně ale zvyknete, půjde vám jejich šněrování jako po másle a vy budete mít nohy až do nebe. Také už se vidíte, jak v nich bloumáte prosluněnou Itálií a její mužští obyvatelé na vás mohou doslova nechat oči?


Jestliže si potrpíte spíše na vysoké podpatky, upřednostněte je na večírek či krátkou chůzi. Při delší túře by si mohly vaše nožky v lodičkách lodičkách stěžovat. Pokud upřednostňujete pohodlnou chůzi na nízké podešvi, budete z letošních trendů nadšená, protože jedním z nich jsou šněrovací baleríny. Vypadají skvěle, jsou úžasně pohodlné, univerzální a stylové. Využijete je na plážovou party, odpolední procházku parkem nebo zkrátka a jednoduše na běžné nošení do práce.


S čím šněrovací modely nosit?


Pokud přemýšlíte, jaké oblečení ke šněrovací obuvi zvolit, máme pro vás pár tipů. Skvěle vypadají s destroyed džínami a tričkem či tíkem. Chybu neuděláte ani volbou šortek nebo sukně v délce ke kolenům. Výhodou šněrovací obuvi je, že se hodí téměř ke všemu. Jedno upozornění bychom ale i přesto měli.

 

Nenoste šněrovací obuv společně s mini sukní a tílkem, tato kombinace působí poněkud lacině. A dále také samozřejmě nesmíme zapomenout ani na jedno z nesmrtelných módních pravidel. Odstín obuvi by měl ladit s některým dalším prvkem outfitu, například kloboukem, páskem nebo kabelkou.


Navštivte prodejnu Deichmann, kde si ze široké nabídky obuvi jistě vyberete tu svou vysněnou, třeba právě šněrovací. Stále si nejste jistá, zda je tento trend to pravé pro vás? Možná vás přesvědčí fakt, že většina mužů považuje šněrovací obuv na ženách za pekelně sexy a velice hravou. Zkrátka je to baví, tak jim to, dámy, dopřejme...

 

Nyní máte možnost vyhrát jednu ze šesti poukázek v hodnotě 500 Kč na nákup v prodejnách Deichmann. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku:


Jedna z kolekcí Deichmann se jmenuje:


a) 4th Avenue
b) 5th Avenue
c) 6th Avenue


Odpověď naleznete na www.deichmann.com

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 19. 7. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Deichmann".

 

Vyhrává 99., 199., 299., 399. a 499. správná odpověď.