úterý 20. září 2016 0:00

Soutěž: Vyhrajte BaByliss copánkovači Twist 1100E

Francouzská značka BaByliss patří mezi špičky evropského trhu v kategorii rovnání vlasů. Značka BaByliss jako součást koncernu Conair se stala jedničkou na celosvětovém trhu v kategorii péče o vlasy a také s velkým náskokem nejprodávanější značkou v Evropě v kategorii rovnání vlasů. Každý čtvrtý narovnávač vlasů prodaný v Evropě nese značku BaByliss.

BaByliss vyvíjí produkty profesionální úrovně, které lze použít i neprofesionálním spotřebitelům. Značkové výrobky BaByliss využívají kadeřnické salony v Praze, Paříži, Londýně, Stockholmu, Moskvě, Římě, Dubaji nebo v JAR. Díky takto ověřené kvalitě jsou výrobky BaByliss prodávány s 3. letou zárukou. BaByliss nabízí produkty pro ženy i muže – vysoušeče vlasů, žehličky na vlasy i kulmy, zastřihovače vousů i vlasů, i intimních chloupků.

 

Soutěž:

 

Jak dlouhou spotřebitelskou záruku poskytuje BaByliss na své produkty? 

 

a) 1 rok

b) 2 roky

c) 3 roky

 

Nápovědu hledejte na www.babyliss.cz

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 15. 10. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "babyliss".