pondělí 1. srpen 2016 0:00

NÁŠ TIP: JAK NA EKZÉM

Stále více lidí se potýká s atopickým ekzémem a dráždivých vlivů je spousta. Mimo jiné i různé výkyvy počasí, především pak přechody z teplejšího do chladnějšího období roku, jsou kritickým obdobím.

Během této doby se zvyšuje i množství alergenů v ovzduší. Je nutné nejen soustavně dodržovat obecné zásady týkající se zejména vhodné stravy, oblečení a pravidelného promazávání kůže, ale i správně, rychle a vhodně reagovat na přicházející zhoršení ekzému.

 

Nevzhledná, nepříjemná a hlavně silně svědící vyrážka dokáže totiž narušit nejen osobní, ale i společenský život člověka. Ekzém je zkrátka vidět, ekzém omezuje a trápí!

 

Účinnými pomocníky zde mohou být přípravky s obsahem patentově chráněného konopného oleje, extrahovaného speciální nechemickou cestou, s vynikajícími protizánětlivými, antibakteriálními, regeneračními a výživovými vlastnostmi.

 

Jedná se o CutisHelp EKZÉM konopná mast noční a CutisHelp EKZÉM konopný krém denní. Oba přípravky pomáhají zlepšovat celkový stav a vzhled kůže a posilují její odolnost vůči provokujícím vlivům. Mají hypoalergenní složení a nadstandardně dobře je snáší i velmi citlivá pokožka.

 

Výborně zvláčňují, ulevují od nepříjemného napětí pokožky a napomáhají k rychlému zhojení bolestivých prasklin. Dodávají kožním buňkám (především v zárodečné vrstvě) ideální výživu pro zajištění jejich správného vývoje a funkcí a podporují lepší hydrataci pokožky a obnovu přirozené ochranné kožní bariéry

 

Značka CutisHelp je doporučovaná odbornými lékaři a její přípravky zakoupíte výhradně v lékárnách. Více na www.CutisHelp.com

 

Jaký třetí produkt patří do řady EKZÉM?

a) koupel Balnea
b) krém Cannabiox
c) šampon L-E

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 20. 09. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "CutisHelp".