pondělí 31. říjen 2016 0:00

Superperémiová krmiva pro kočičí osobnosti a jejich životní příběhy

Každý mazlíček je originál a potřebuje individuální přístup, a to nejen ve výživě. Nejinak je tomu u koček, které mají různé potřeby podle toho, jak jsou staré, kde žijí nebo vzhledem k dalším specifickým vlastnostem. A právě denní rytmus koček i jejich potřeby jsou klíčem pro nejkvalitnější výživu.

Superprémiová řada krmiv pro kočky Brit Care Cat si všímá společných potřeb koček, ale i jejich individuálních nároků. Krmiva Brit Care Cat jsou vyvinuta na míru kočičím osobnostem a jejich životním příběhům.

 

Brit Care Cat plně vychází vstříc požadavkům koček nejen v závislosti na obecných principech (například rozdílné nároky kotěte a dospělé kočky), ale i vzhledem k jejich dalším potřebám, které třeba plynou z rozdílů mezi kočkou žijící venku nebo v bytě. Zároveň však respektuje jejich základní potřeby. Všechny kočičí individuality mají společného jmenovatele: kočky jsou masožravci nároční na chutnost stravy a případ od případu mohou mít tendence k určitým zdravotním problémům.

 

Navrženo pro masožravce

 

Receptury jsou řešením pro všechny milovníky koček, kteří dávají přednost prevenci výživou a zároveň chtějí svým mazlíčkům dopřát kvalitní a chutné krmivo. Maso je pro kočky nenahraditelným zdrojem živin, a proto krmiva Brit Care Cat obsahují vysoké procento masa (55 %) a současně jsou bez kukuřice, sóji a pšenice.

 

Blahodárný rakytník

 

Krmiva Brit Care Cat představují celoživotní podporu zdraví tří nejdůležitějších orgánů v těle kočky: kůže potažmo srsti, zubů a močového aparátu. Plody rakytníku jsou vynikajícím zdrojem antioxidantů, které účinně chrání organismus, posilují imunitu, a „umí" omezovat záněty v těle. Močový aparát koček je hodně citlivý a jeho záněty jsou příčinou vzniku močových kamenů. Rakytník je tedy jejich skvělou prevencí. Pro zdravé močové ústrojí je pak důležitý i správný obsah vápníku, fosforu, sodíku a hořčíku. Tyto prvky zajišťují správnou mineralizaci organismu.

 

Filozofie kočičí individuality

 

Brit Care Cat splňuje parametry krmiva pro zdraví každé kočky, ať už jde o kotě nebo dospěláka, ať žije v bytě nebo u domu, ať už jde o dlouhosrstou nebo kastrovanou kočku. Odtud je ale nutné otevřít dveře individuálním potřebám kočičích osobností a přizpůsobit měřítko jejich potřebám. Proto řada krmiv Brit Care Cat nabízí hned jedenáct variant, aby dokázala odpovědět na každý kočičí příběh.

 

Kočičí strom

 

Na pomyslném kočičím stromě najde své místo každá kočka. Crazy, Lucky a Angel vám vysvětlí, proč je důležité hledět na věk Vaší kočky a jaké klíčové parametry ve výživě potřebují. Dovnitř nebo ven? Monty ani Cheeky toto neřeší, každý z nich je rád někde jinde. Za pohlazení vám rádi prozradí tajemství spokojeného kocouřího života vevnitř i venku. Slyšíte mňoukání? Nezapomínejte na Lilly, Sunny, Daisy, Missy, Cocco a Tobby! Také oni potřebují speciální složení výživy k tomu, aby mohli celý den spokojeně příst.

 

Stejný příběh, jiná kočka

 

V inovované řadě Brit Care Cat je zastoupena receptura pro kočky s citlivým zažíváním (Lilly), s nímž jsou často spojeny poruchy činnosti jater. Krmivo je proto obohaceno o extrakt z ostropestřce, který slouží na jejich podporu. A další specialitou je i varianta pro velmi mlsné kočky (Cocco). Obsahuje nejen vysoce atraktivní komponenty (kachna, losos), ale také šantu kočičí. Obě tyto varianty postavené na bázi masa, brambor a bez obsahu obilovin, zajišťují vynikající zdraví trávicího traktu. Nově je zastoupena i receptura pro kočky velkých plemen (Tobby) s kachním masem, která je dostatečně zasytí, a navíc díky zvýšenému množství omega-3 mastných kyselin a látek na ochranu chrupavek zůstávají jejich klouby pružné a silné.

 

Kromě jmenovaných specialit má Brit Care Cat ideální menu i pro kotě (Crazy), dospělou kočku (Lucky) či kočičího seniora (Angel). Zároveň nabízí i varianty pro kočky žijící venku (Cheeky), uvnitř (Monty), nebo pro ty s potřebou náročné péče o srst (Sunny). Nezapomíná ani na kočičí miláčky s nadváhou (Daisy), nebo sterilizované kočky (Missy).

 

Kdo si hraje, nezlobí

V listopadu získáváte při koupi jakéhokoliv 2 kg balení krmiva řady Brit Care Cat myšku s šantou kočičí jako dárek. Té žádná kočka neodolá!

 

Soutěž

Která rostlina se přidává do krmiv Brit Care Cat jako zdroj antioxidantů?

 

a) ostropestřec

b) rakytník

c) pampeliška

 

Ceny pro výherce:

5x balíček Brit Care Cat: Brit Care Cat 2kg kompletní krmivo, 4ks Brit Care Cat konzervičky 80g, 2ks Brit Cat Let´s Bite 80g

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 25. 11. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Brit Care Cat".