sobota 19. listopad 2016 0:00

Soutěžte s Rockstarem

Za okny je pošmourný, ospalý podzimní den s přeháňkami a vy potřebujete doplnit energii? Na sluníčko čekat nemusíte: zkuste jednu z osmi příchutí energií nabitého drinku od Rockstar Energy Drink. Tradicionalistům bude vyhovovat Rockstar Original v černém plechu s novou recepturou, dalším třeba Rockstar Punched Guava nebo borůvkový Rockstar Xdurance Blueberry.

Kdo dává přednost pořádně kyselému drinku, který ho zaručeně probere, je tu pro něj Rockstar SuperSours Green Apple a Rockstar SuperSours Blue Raspberry. Nebo vám snad nesmí uniknout žádná horká novinka? Pak vás zaručeně zaujme poslední přírůstek mezi příchutěmi Rockstar Energy, a sice „Frozen Watermelon“ z nové řady Rockstar Freeze. Dopřejte si koktejl vitaminů, kofeinu a povzbuzujících výtažků a nedejte podzimní únavě šanci!

 

Nechte se překvapit, jaké příchutě najdete namíchané ve svém balíčku! Stačí odpovědět na jednoduchou otázku a možná právě vy vyhrajete jeden ze tří dárkových setů, které pro vás máme připravené:

 

V kolika příchutích lze v České republice koupit energetický nápoj Rockstar?

 

a) 7

b) 6

c) 9

 

Nemůžete produkty najít ve svém obchodě?

Využijte naší aplikaci prodejních míst na: http://bit.ly/rockstar-mapaprodejen

 

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 16. 12. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Rockstar".