středa 23. listopad 2016 0:00

Soutěžte o podzimní balíčky plné chuti a energie

Sychravý podzim ukazuje svou pravou tvář. Uplakané počasí a vlekoucí se zima nás provázejí na každém kroku. Výjimkou nejsou ani mrazivé dny a období kolem svatého Martina nás „obdarovalo" už i prvním sněhem. Pro většinu z nás je zima spojena s únavou a neustálým nedostatkem energie.

S tím však můžeme nyní bojovat. Stačí organismus nastartovat správnou výživou. Ta by měla obsahovat především dostatek vlákniny i cenných vitamínů a minerálů. S jejich doplněním Vám pomohou chutné tyčinky Fit od společnosti ÚSOVSKO FOOD - Klopina. Nyní si o ně můžete zasoutěžit!

 

Ve hře jsou 3 výherní balíčky s tyčinkami v celkové hodnotě 300 Kč. Stačí správně zodpovědět následující soutěžní otázku a mít štěstí při slosování:

 

Kolikáté výročí v letošním roce oslavila müsli tyčinka Fit?

 

a) 15. výročí

b) 18. výročí

c) 25. výročí

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 16. 12. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "tyčinky FIT".

 

A co na Vás v balíčku čeká? Výběr lahodných tyčinek, které jsou nutričně vyvážené a představují ideální zdroj postupně se uvolňující energie. Jsou vhodnou dopolední nebo odpolední svačinou mezi hlavními pokrmy. Díky praktickému balení se skvěle hodí na cesty nebo je můžete mít připravené v kabelce či autě pro případ, že Vás přepadne hlad.

 

Tyčinka Fit Nature z vysoce kvalitních ingrediencí je zcela bez konzervantů a umělých aromat či barviv. Má velmi vysoký obsah vlákniny a nízké procento nenasycených transmastných kyselin. Splňuje ta nejpřísnější nutriční a dietetická kritéria. Oříškové tyčinky Fit Simply Nut mají vysoký podíl sušeného ovoce, které si díky šetrnému zpracování uchovává vitamíny, vlákninu i minerální látky.

 

Najdete v nich velké kousky vašich oblíbených ořechů, jako jsou kešu, mandle, lískové ořechy, pistácie nebo arašídy. Chuťovou bombou, která Vás nabije tou správnou energií, která se dlouho a rovnoměrně uvolňuje, jsou i cereální tyčinky Fit Challenger. Neobsahují konzervanty ani transmastné kyseliny, zato se mohou pochlubit vysokým podílem vlákniny, vitamínů, minerálů a stopových prvků.

 

Další informace a nápovědu na soutěžní otázku najdete na webových stránkách www.tycinkafit.cz a www.usovsko.cz