pondělí 28. listopad 2016 0:00

Vánoční soutěž s Rowentou

Značka Rowenta představila na podzim dvě skvělé novinky, o které nyní můžete na Trend magazínu exkluzivně soutěžit. Vyhrát můžete žehličku na vlasy Premium Care Brush&Straight nebo kulmu s automatickým natáčením pro dokonalé vlny So Curls.

Žehlička na vlasy PREMIUM CARE BRUSH&STRAIGHT

 

Obsahuje integrovaný kartáč z přírodních štětin, který jemně vypíná vlasy, perfektně je vyrovnává jedním tahem a zároveň zvětšuje jejich objem. I do vlasového stylingu se tak funkčně zapojil 3D efekt! Revoluční technologie BRUSH&STRAIGHT navíc umožňuje dokonalé vyžehlení vlasů při mnohem nižší teplotě, než potřebují běžné žehličky – při 170 °C namísto 200 °C.

 

Povrch jedinečných žehlicích desek je napuštěný kašmírovým proteinem a arganovým olejem, čímž se nejen výrazně zvyšuje lesk a ochrana vlasu, ale také efektivita žehlení. Jedná se o profesionální, vysoce výkonné, pohyblivé žehlicí desky s trvanlivými kuličkovými ložisky, které snižují lámavost vlasů.

 

Premium Care Brush&Straight má funkci ionizace vlasů – výkonný generátor iontů hydratuje vlas, uzavírá jeho povrch a tím dodává lesk, eliminuje statickou elektřinu a umožňuje tak jednoduchou úpravu účesu.

 

Žehlička je vybavena barevným podsvíceným LCD displejem. Perfektně se ohřeje již po 15 s. Je možné ji nastavit po 10 stupních v rozmezí 130–200 °C. Je vybavená otočnou šňůrou pro pohodlnou manipulaci a funkcí automatického vypnutí po 1 hodině nečinnosti.

 

KULMA S AUTOMATICKÝM NATÁČENÍM PRO DOKONALÉ VLNY SO CURLS je vskutku kouzelná kulma střídající rotace vlevo a vpravo, která vytvoří účes jako od špičkového kadeřníka.

 

INSTANT CURLING systém automaticky natáčí vlasy a během okamžiku vytvoří okouzlující vlny. Keramický turmalínový povrch s přirozenou ionizací chrání vlas, uhlazuje ho a dodává mu zářivý lesk.

 

Kulma je vhodná pro všechny typy vlasů a podle toho lze nastavit teplotu bez obav z poškození – stupeň 1 pro jemné vlasy (170 °C), 2 pro normální vlasy (200 °C), 3 pro silné a odolné vlasy (230 °C). Lze vytvořit 4 druhy účesu – doba pro jejich vytvoření je kontrolována elektronicky, nedochází tedy k přehřátí vlasu. Zbytková vlhkost ve vlasu totiž zajišťuje pružnost a trvanlivost vytvořené vlny.

 

Nová kulma Rowenta So Curls má sofistikovaný design. Ergonomický tvar usnadňuje zachycení pramene vlasů, a to i vzadu na hlavě.

Zahřeje se během necelé půl minuty a kontrolka oznámí připravenost k provozu. Otočná šňůra dlouhá 1,8 umožňuje komfortní manipulaci. A samozřejmostí je ohled na úsporný a bezpečný provoz: Po 1 hodině provozu se přístroj automaticky vypne, po 20 minutách klesá teplota na úsporný režim 50 °C.

 

Soutěž

 

Chcete vyhrát žehličku na vlasy Premium Care Brush&Straight nebo 2X kulmu s automatickým natáčením pro dokonalé vlny So Curls? 

 

Pak stačí odpovědět na naši soutěžní otázku:

 

Po jaké dlouhé době se nahřeje žehlička na vlasy Premium Care Brush&Straight od Rowenty?

 

A) 20 sekund

 

B) 15 sekund

 

C) 5 sekund

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 16. 12. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Rowenta".