středa 7. prosinec 2016 0:00

Soutěž: Vyhrajte nové plenky Pampers Active Baby-Dry

Pampers představuje aktuální novinku - zdokonalené plenky Pampers Active Baby-Dry. Díky 3 absorpčním kanálkům uvnitř plenky se miminka po ránu probouzejí stejně suchá jako večer, když jste je ukládali do postýlky.

Mokré plenky a nespokojené miminko? To s novými plenkami nehrozí!

 

Každý rodič malého miminka si samozřejmě přeje, aby se jeho děťátko v noci dobře vyspalo, a aby jeho spánek byl, pokud možno, klidný a dlouhý. A v tom, aby takový skutečně byl, sehrávají velkou roli právě plenky, které mají zadeček děťátka udržet v suchu. Po ránu se mohlo stávat, že se miminko probudilo s vlhkou a nafouklou plenkou, takže start do nového dne nebyl úplně růžový.

 

Mokrým plenkám a nespokojeným miminkům je však konec, protože s novými plenkami Pampers Active Baby-Dry nic takového nehrozí! Naopak! Každé miminko se díky nim probudí do nového dne s dobrou náladou.

 

Kolik absorpčních kanálků mají inovované plenky Pampers Active Baby Dry?

 

a) 1

b) 2

c) 3

 

Správnou odpověď naleznete na stránkách: http://www.pampers.cz/produkt-s-hvezdickou/plenky-pampers-active-baby-dry

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 20. 12. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "pampers".