úterý 13. prosinec 2016 0:00

VÁNOCE Z KONOPNÉ LÉKÁRNY

Lámete si hlavu, čím potěšit své blízké? Darujte jim konopnou zdravotní kosmetiku české značky CutisHelp. Dárky pro zdraví bývají těmi nejlepšími. V sortimentu CutisHelp se najde něco pro každého!

Pro maminku – zklidňující pleťový krém SENSI-BASE, který dodává buňkám potřebnou výživu v ideální koncentraci, obnovuje přirozenou rovnováhu pleti a zlepšuje její celkový stav i vzhled. Krém je lehký a dobře se vstřebává.

 

Pro tatínka – konopné mazání MENTOLEN, určené pro masáže a zevní aplikaci při únavě či namožení, větší fyzické zátěži a po sportu. Je výborné při bolestech pohybového aparátu a má výrazný příjemný chladivý efekt.

 

Pro babičku – konopná mast DEFEKT na drobná poranění z domácnosti i zahrádky jako např. škrábnutí, říznutí, odřeniny či spáleniny. Mast podporuje obnovu pokožky a zabraňuje vzniku infekcí. Hojení je rychlé, jizvy prakticky neznatelné.

Pro dědečka – konopné mazání DOLOR-END, které je vysoce účinné při chronickém i akutním zánětlivém a bolestivém postižení pohybového aparátu.

 

Pro velkou sestru – denní a noční krém AKNÉ. Tyto antibakteriální krémy pomáhají problematické pleti s lehkými i těžšími projevy akné v období dospívání a navrací jí čistý a zdravý vzhled.

 

Pro malého brášku – krém MIMI EKZÉM. Speciální přípravek účinně zklidní nepříjemné projevy ekzému a dokonale zvláční, zklidní a vyživí jemnou dětskou pokožku.

 

Účinnou složkou produktů značky CutisHelp je olej extrahovaný speciální nechemickou metodou ze semen technického konopí. Produkty této značky, které jsou doporučovány odbornými lékaři, obdržíte výhradně v síti lékáren. Jsou vhodné i pro děti, těhotné a kojící ženy.

 

Více na www. CutisHelp.com

 

Jaké ještě další produkty obsahuje řada CutisHelp akné?

 

a) micelární vodu a mycí emulzi
b) micelární vodu a tělový balzám
c) tělový balzám a mycí emulzi

 

Nápověda na www.cutishelp.com

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 28. 12. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "CutisHelp".