pátek 24. březen 2017 0:00

Tip: ROWENTA ROTAČNÍ VYSOUŠECÍ KARTÁČ BRUSH ACTIVE PREMIUM CARE

BRUSH ACTIVE PREMIUM CARE je přelomový vysoušeč 2 v 1. Vlasy nejen vysuší, ale také dokonale upraví. Exkluzivní přírodní štětiny netahají, vlasy provzdušní, dokonale uhladí, zároveň dodají objem a lesk.

Rotační vysoušecí kartáč je vybaven funkcí automatického otáčení, díky které vytvoříte dokonalý účes jako od profesionálního kadeřníka. Pramen vlasů se automaticky natočí kolem kartáče a vlasy se tak nezamotají.

 

Samozřejmostí je u produktu řady Premium Care povrch s kašmírovým keratinem a arganovým olejem, který společně s funkcí dvojitého ionizátoru posiluje kvalitu a třpyt vlasů.

 

Výkonný generátor iontů u BRUSH ACTIVE tvoří až 40x více iontů pro maximální objem a lesk než u běžného kartáče. Rukojeť kartáče je ergonomicky zúžená pro lepší úchop i malou dlaní, lze si vybrat ze dvou druhů kartáčů (průměr 5 cm a 3 cm) pro ideální účinnost u všech délek vlasů, balení obsahuje ochranné kryty pro oba výměnné kartáče.

 

Pro rychlé a profesionální vysoušení se kartáč otáčí při příkonu 1 000 W, má výběr z obou směrů otáčení a dva nastavitelné stupně teploty, výhodou je možnost nastavení chladného vzduchu, který výsledný účes zafixuje.

 

Doporučená cena je 2199 korun.

 

*Keratin: základní stavební složka vlasů

*Arganový olej: zlepšuje kvalitu vlasů a dodává lesk

 

Soutěž:

 

Chcete vyhrát přelomový vysoušeč 2 v 1 BRUSH ACTIVE PREMIUM CARE?

 

Pak stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku:

 

Kolik má vysoušeč 2 v 1 BRUSH ACTIVE PREMIUM CARE nastavitelných stupňů teploty?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 16. 4. 2017 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Rowenta".

 

Vyhrává 250. správná odpověď.

 

www.rowenta.cz

stylemeup.rowenta.cz

ipl.rowenta.cz