úterý 11. duben 2017 0:00

Nové Manner křupavé Müsli

V regálech s Müsli přibude růžová. Vídeňská firma Manner zahájila výrobu Manner křupavých Müsli. Manner Müsli přináší požitek z křupavé snídaně s originálními přísadami Manner. Přitom nejen dobře chutnají, ale obsah dvaapadesáti procent celozrnného podílu zaručuje rovněž vysoký obsah vlákniny.

Jsou ideální pro dobrý start do nového dne. Obsahují také nízký obsah cukru. Manner Müsli obsahuje až o třicet procent méně cukru než běžné křupavé Müsli. Na obalu naleznou zákazníci informaci „snížená hladina cukru".

 

Ochutnat je budete moct při oblíbené Manner letní tour, která patří k létu stejně jako oříšky k oplatkám Manner Neapolitaner. Letos je mottem letní tour „Mission Manner“, kdy vše se točí okolo památek a výjimečných míst v České republice. K tomuto putování se váže spousta poznání a zajímavého soutěžení o zájezdy do Rakouska včetně Vídně. Manner je vidět všude tam, kde se cestuje a pohybují se rodiny s dětmi a všichni ti, kterým při zdravém pohybu vyhládne na dobrou svačinu. Manner Tour chce představit výrobky Manner a přitom dobře pobavit.

 

V průběhu léta budou na webových stránkách Manner ke zhlédnutí fotografie turisticky zajímavých a známých míst a soutěžním úkolem bude uhádnout, které místo při putováním s Manner batohem jsme zrovna navštívili. Účast bude možná buď online, nebo prostřednictvím účastnických karet, které budou k dostání u našich stojanů v obchodních řetězcích nebo na Manner road show v měsíci květnu až červnu. Vyhrát mohou soutěžící 25 zájezdů a mnoho reklamních předmětů Manner. Jedná se o deset týdenních pobytů ve známém rakouském regionu nebo patnáct pobytů ve Vídni. Dovolené jsou k dispozici pro celou rodinu (maximálně 2 dospělí, 2 děti). Vylosování proběhne 29. 9. 2017.

 

Více na www.manner.com/cz

 

Soutěžte s Trend magazinem o  křupavé Müsli a reklamní předměty Manner.

 

Symbolem firmy Manner je....

 

A) Katedrála sv. Víta v Praze

B) Stephansdom ve Vídni

C) Dom v Kolíně na Rýnem

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 29. 4. 2017 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Manner".

 

Vyhrává 50., 100., 150., 200. a 250. správná odpověď.