úterý 20. červen 2017 0:00

Soutěž: Vyhrajte se Sunárkem

Sunárek přichází s absolutní novinkou ve své kategorii. Po všech ovocných variacích v kapsičkovém balení nyní představuje v kapsičce i hotová jídla. V prodeji budou hned v těchto variantách: špagety s boloňskou omáčkou, lasagne s hovězím masem, rýže s kuřecím masem a zeleninou, dušená zelenina s hovězím masem, kuskus s kuřecím masem a zeleninou, na kterých si mohou pochutnat všechny děti od ukončeného šestého měsíce.

Bez lžičky i bez talířku tak nakrmíte svoje dítko plnohodnotným jídlem, aniž by se vám doma hromadila hora špinavého nádobí.

 

Sunárek hotové jídlo je skvělý pomocník na oběd nebo večeři nejen na cestách, piknicích, ale i kdykoli během dne přímo u vás doma. Jedná se o syté jídlo z vysoce kvalitní zeleniny a masa bez přidaných konzervačních látek.

 

Vyhrajte pro svého drobečka novinku Sunárek hotové jídlo v kapsičce, stačí jen odpovědět na následující otázku:

 

V kolika různých variantách se novinka Sunárek hotové jídlo v kapsičce vyrábí?

 

a) 5

b) 3

c) 7

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 15. 7. 2017 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Sunárek".