pátek 7. červenec 2017 0:00

PREMIUM CAT´S LIFE: Pro lepší život vaší kočky

Brit Premium přichází s novou řadou krmiv pro kočky Cat’s Life pro lepší život vaší kočky. Krmiva Brit Premium jsou chutná a bohatá na kvalitní kuřecí, kachní, krocaní či lososí proteiny, které kočky milují a preferují. Zdravá výživa obsahuje vitamíny, minerály a prebiotika pro perfektní kondici kostry, svalstva, zubů a srsti. A přidaná voňavá omáčka je pro kočičí labužníky jednoduše neodolatelná…

Krmivo pro kočky by mělo splňovat několik základních požadavků. Musí to být především krmivo pro kočky atraktivní, „chutné“ a přitom by nemělo obsahovat žádné chemické zlepšovače chuti. Kočka je obligatorní masožravec, základem její výživy musí být maso. Správné krmivo pro kočky musí mít maso jako hlavní ingredienci, bílkoviny krmiva musí pocházet především ze živočišných zdrojů. Rostlinné bílkoviny nejsou pro kočku příliš vhodné.

 

Krmivo pro kočky by mělo pozitivně působit na zdraví trávicího traktu a kůže. To jsou hlavní obranné bariéry těla kočky proti vlivům vnějšího prostředí. Správná činnost těchto orgánů je základem spokojeného života koček. Zároveň krmivo pro kočky musí přispívat k ochraně kočičího chrupu, jehož zdraví je pro normální život kočky naprosto nezbytné. Moderní krmivo pro kočky nepřináší pouze výživu, ale podílí se i na celkovém upevňování zdraví kočky, na zlepšování kvality jejího života. Na základě těchto požadavků Brit vyvinul, pod značkou Brit Premium, novou řadu krmiv pro kočky Cat´s Life.

 

Granule a kapsičky Brit Premium Cat’s Life

Řada Cat’s Life pod značkou Brit Premium obsahuje různé varianty příchutí granulí a kapsiček, které respektují přirozené preference koček i jejich nutriční potřeby z hlediska fáze věku či speciální výživy. Delikátní šťáva obsažená v kapsičkách podtrhuje chuť masových kousků a dodá kočce potřebné tekutiny. Kompletní, granulovaná krmiva jsou pro kočku především zdrojem všech živin a dalších látek, nezbytných pro její zdraví.

 

Granule Brit Premium, řada pro kočky Cat’s Life se vyrábí v balení o velikosti 300 g, 800 g, 1,5 kg, 8 kg. Portfolio nabízí osm variant, ze kterých lze vybrat krmivo pro koťata, dospělé kočky, kočičí seniory, kastrované, citlivé kočky, kočky žijící doma, anebo odlehčenou variantu pro kočky s nadváhou.

 

Stávající řada kapsiček Brit Premium Cat Pouches obsahuje šest variant s masovými kousky v lahodné omáčce (Chunks Delicate Meat 100 g). Nyní se rozrůstá o deset nových příchutí s filetkami à la trhané maso ve šťávě a želé s ještě větším podílem masové složky, a to jak pro koťata, tak i dospělé a kastrované kočky (Fillets Delicate Meat Gravy 85 g)). Ať už vyberete jakoukoliv příchuť, gurmánský zážitek pro vašeho mazlíčka je zaručen.

 

Aby vaše kočka byla zdravá

Perfektní kondice je výsledkem správného fungování organismu. Toho docílíme pouze za předpokladu každodenní zdravé výživy s bohatým přísunem potřebných živin. Dopřejte své kočce přístup ke zdraví v podobě vyvážených receptur bohatých na vitamíny, minerály, prebiotika, organické stopové prvky a další nepostradatelné živiny. Nezapomeňte vybrat krmivo, které odpovídá životní fázi a potřebám vaší kočky.

 

Neodolatelná chuť pro kočičí gurmány

Brit Premium, řada pro kočky Cat’s Life, je neodolatelným lákadlem i pro vybíravé kočičí jazýčky. Chuť a vůně jater či ryb zůstane i ve výsledném produktu zachována, díky unikátnímu výrobnímu postupu, kterým přidáváme lahodné omáčky z kuřecích jater či ryb do poslední fáze procesu vaření.

 

Vyhrajte krmivo pro lepší život vaší kočky

 

Soutěžní otázka:

 

Kolik variant masových kapsiček nabízí řada Brit Premium pro kočky?

a) 10

b) 6

c) 16

 

Ceny pro výherce:

5x balíček Brit Premium Cat pro kočičí seniory: Brit Premium Cat Senior 1,5 kg, Brit Premium Cat Pouches Meat Plate 400 g

www.krmivo-brit.cz

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 20. 7. 2017 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Brit".