pátek 21. červenec 2017 0:00

Soutěž: Vyhrajte miniset pro krásné vlasy BaByliss

Znáte ten pocit, když se chcete sbalit na cestu, a i ten největší kufr má najednou málo místa na to, abyste do něj zabalili vše, co potřebujete? S novými cestovními verzemi fénu a žehličky na vlasy od BaByliss si můžete dopřát styling, na jaký jste zvyklí doma, kdekoli.

Cestovní fén BaByliss 5250E

Neztrácejte čas s nevýkonnými sušiči vlasů, které se často nacházejí na hotelových pokojích. Model BaByliss 5250E díky sklápěcímu držadlu a praktickému pouzdru nezabere v zavazadle mnoho místa a poskytne vám plnohodnotné služby. S příkonem 1200 W a rychlostí proudění 50 km / h dosáhnete rychlé vysušení vlasů. Teplotu i rychlost lze nastavit ve čtyřech různých stupních, k dispozici máte i studený proud vzduchu pro závěrečnou fixaci účesu a také koncentrátor s velikostí 23 x 80 mm pro snadný a rychlý styling.

Doporučená MOC: 590 Kč

 

Mini žehlička na vlasy BaByliss GPB007E

Ani na cestách se nemusíte omezovat v kreativitě při vytváření účesů. S mini žehličkou na vlasy BaByliss GPB007E si můžete dopřát hladký rovný styling i romantické vlny podle nálady. Šikovný pomocník s funkcí žehlení i kulmování, dlouhý jen 18 cm, umožňuje úpravu vlasů při maximální teplotě 180 ° C. Žehlící plochy jsou potaženy speciální keramickou vrstvou, která eliminuje poškození vlasů. V případě časové tísně můžete žehličku hned po použití vložit do termorezistentního cestovního pouzdra.

Doporučená MOC: 649 Kč

 

Soutěž:

 

Jaká je maximální teplota Mini žehličky na vlasy BaByliss GPB007E?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 10. 8. 2017 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Babyliss".