pátek 4. srpen 2017 0:00

Do Říma a zadarmo?

Udělejte si během řízení příjemnou pauzu a „nadopujte se" na čerpací stanici Shell vaší oblíbenou kávou ze směsi Mocha Italia z automatu Costa Express. Pak se s ní jenom „vycvakněte". Vytvořte si fotku podle vaší fantazie na téma „prázdniny" a zašlete ji na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Nejoriginálnější foto bude odměněno parádním výletem do Říma pro dvě osoby.

Prázdniny v Římě – málokomu se nevybaví jeden z nejromantičtějších filmů všech dob s oslňujícími výkony Audrey Hepburnové a Gregoryho Pecka. Řím nabízí spousty romantických zákoutí (např. Fontana Di Trevi), historických míst dýchajících zvláštní atmosférou (např. Pantheon, Forum Romanum) a třeba i Španělské schody, na kterých mj. předváděly modely světoznámých návrhářů nejslavnější topmodelky.

 

Láká vás navštívit Věčné město, jak se Římu říká, a užít si ve dvou tři noci ve tříhvězdičkovém hotelu úplně zadarmo? Ať už poprvé, nebo si do něj jet zavzpomínat třeba na zásnuby? Zapojte se do soutěže s Costa Express a Shell. Jak již bylo zmíněno, stačí si jenom udělat příjemnou „pauzičku" na jakékoliv čerpací stanici Shell a vychutnat si vaši milovanou kávu z automatu Costa Express. A u toho se vyfotit. Fotografie by se měla nést v duchu tématu „prázdniny". Váš výtvor pak zašlete na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

 

Čím nápaditější foto, tím se vaše šance na cestu do Říma zvyšuje. Výhru ovšem nezíská jenom celkový vítěz a jeho doprovod, ale ve hře jsou také nabitá karta od Shell na čerpání pohonných hmot v hodnotě 5 000 Kč za 2. místo a dárkový balíček od Costa Express a Shell v hodnotě 3 000 Kč za 3. místo. Jenom nezapomeňte, že soutěž probíhá od 15. července do 15. září 2017! Více informací je zde: https://www.costa-coffee.cz/costa/costa-express.

 

Soutěž:

 

Jak se zúčastníte soutěže s Costa Coffee o zájezd do Říma?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 28. 8. 2017 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. Výherci získají 3x3 kartičky na kávu 1+1 zdarma.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Costa Coffee ".