sobota 4. listopad 2017 0:00

PETRA JANŮ PŘEDSTAVILA CD VE SPA A WELLNESS AQUAPALACE PRAHA VYHRAJTE VSTUPENKY NA JEJÍ LISTOPADOVÝ KONCERT!

Zpěvačka Petra Janů vydává po 8 letech nové album! Nazvala ho Blázni, nahrála ho se skupinou Amsterdam a nejlepší kusy představí na turné Léta bláznivá. Petra Janů patří mezi legendy české pop music, na domácí scéně se pohybuje již 45 let. Získala tři Zlaté slavíky. Mezi její největší hity patří: Motorest, Exploduj!, To máme mládež, Jedeme dál, Moje malá premiéra, Už nejsem volná, Není nám už sedmnáct, Říkej mi, S láskou má svět naději.

Koncertní tour Léta Bláznivá

Koncertní turné Léta bláznivá představí kromě známých hitů, které pro ni napsali Petr Janda, Ota Petřina, Karel Svoboda a další, samozřejmě i novinky z nového alba Blázni. Hostem pražského koncertu, který se uskuteční 18. listopadu v pražské Lucerně bude také Václav Noid Bárta a Petr Kolář.

 

CD Blázni plné hitů

„Musím říct, že jsem zatím neměla žádnou desku, kterou bych si po natočení víc jak jednou nebo dvakrát pustila. Tuto si pouštím pomalu každý den a vůbec nic mi na ní nevadí a nic mě neštve. To se mi ještě nestalo," přiznává Petra Janů. Album má rockovější a lyričtější rovinu, nechybí song z kategorie Petřiných evergreenů Nelituj, vášnivé tango Blázni, rockové nářezy Slzy ve vaně, Proč padaj hvězdy, ani vánoční skladba Píseň o poutnících.

 

Petra Janů svou novou desku oficiálně představila 20. září v krásných prostorách Spa & Wellness Aquapalace Praha. A stejně jako každý aktivní člověk o sebe i Petra Janů pravidelně pečuje. Proto si wellness služby čestlického Spa na vlastní kůži vyzkoušela.

 

Vyzkoušejte wellness, které si oblíbila i Petra Janů

 

Ve zdejší oáze odpočinku vás zbaví únavy a stresu pomocí tělových masáží, zábalů a kosmetických ošetření. Budete v péči vysoce vyškoleného personálu, který vás zrelaxuje od hlavy až k patě.

 

Bolesti a celkového napětí vás zbaví klasické tělové masáže či speciální procedury s vůní medu a čokolády. Krásu a pružnost pleti podpoří zábaly a peelingy s výtažky z čaje Matcha, mořských řas a dalších blahodárně působících složek. Skutečnou lahůdkou pro náročné je privátní sekce Spa, kde můžete v krásném prostředí a plném soukromí strávit chvíle s rodinou, partnerem nebo přáteli. Jestli se chcete nechat rozmazlit a zbavit se nepříjemné bolesti, vyzkoušejte služby Spa & Wellness Aquapalace Praha.

 

Soutěžní otázka

 

Která přírodní složka je součástí DETOXIKAČNÍHO TĚLOVÉHO ZÁBALU, který si můžete dopřát ve Spa & Wellness Aquapalace Praha?

 

1. Med

2. Mořské řasy

3. Máta

 

Odpověď naleznete zde http://www.aquapalace.cz/relax/spa-wellness

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 15. 11. 2017 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést " koncert". Celkem 5 výherců vyhraje 2 vstupenky na koncert Petry Janů.