středa 25. duben 2018 0:00

Super novinka: Žehlící kartáč BaByliss H150E

Žehlení je občas trápení – pro vás i vaše vlasy. Tak si to trochu zjednodušte a doplňte svou výbavu o žehlící kartáč, jehož pomoc oceníte vždy, když budete mít pocit, že ručičky na hodinách se pohybují příliš rychle. A také v případech, kdy vás přepadnou výčitky svědomí, že své kadeře "trápíte" příliš často.

Žehlící kartáč BaByliss H150E je jemný k vlasům a používá stejně jednoduše jako běžný kartáč. Dosáhnete s ním však efekt srovnatelný s klasickým vyrovnáváním vlasů pomocí žehličky. Kartáč se rychle zahřívá na teplotu 200 °C, přičemž na jejím dosažení vás upozorní LED indikátor.

 

Celkem 34 keramických vyhřívaných hrotů se stará o dokonalé a rovnoměrné vyrovnání vlasů, 26 silikonových hrotů je současně jemně rozčesává. Benefity žehlicího kartáče ocení i majitelky hustých vlasů, protože jím narovnají i tlustší prameny vlasů – a to od kořínků po konečky. Výsledkem je hladký účes s přirozeným objemem a zdravým leskem. A bez výčitek svědomí.

 

Doporučená MOC: 1190 Kč

 

-----

 

Soutěž:

 

Kolik keramických hrotů má  Žehlící kartáč BaByliss H150E? 

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 15. 5. 2017 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. Vyhrává 150. správná odpověď.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Babyliss"