úterý 10. červenec 2018 0:00

Soutěž: Vyhrajte ROUGETTE grilovací sýry

Dny plné slunce a příjemné, téměř letní večery. Sezóna grilování je v plném proudu. S čím letos u grilu budete za hvězdu? Vyzkoušejte krémové, jemně vyzrálé sýry ROUGETTE vyrobené speciálně pro gril a sklidíte potlesk. ROUGETTE grilovací sýry jsou speciálně vyrobené pro úpravu na grilu nebo na pánvi.

Pro jejich přípravu není třeba žádné balení do alobalu. Sýr se nelepí na rošt ani nevytéká. Jednoduše ho vyjmete z obalu a položíte na gril. Za šest až devět minut je hotovo. Grilovací lahůdku ROUGETTE můžete připravit v příchutích krémový, bylinky a chilli. Bylinky nebo koření jsou přímo v těstě sýru, nikoli jen na povrchu.

 

Aroma bylinek a koření se tak při grilování krásně uvolní do celého sýra. Bonusem navíc je, že sýr je přirozeným procesem zrání bez laktózy. Ať už s přáteli nebo s rodinou, sýry ROUGETTE na gril přináší několik tipů na zajímavé, dobré a rychlé pohoštění.

 

Sýry ROUGETTE na gril v gramáži 2x 90g jsou k dostání na pultech obchodů běžně za 79Kč. V akci je nakoupíte za cca 59Kč.

 

Soutěž:

 

Chcete vyhrát balíček Sýrů ROUGETTE?

 

Pak stačí jen odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí:   

 

V kolika variantách seženete Sýry ROUGETTE?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 20. 7. 2017 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. Vyhrává 50., 100. a 150. správná odpověď.     

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Sýry ROUGETTE".