čtvrtek 6. září 2018 0:00

Podpořte své vlasy!

Na hlavě máme něco kolem 100 tisíc vlasů, z nichž každý má svoji životnost 2- 6 let. Pravidelně dochází k jejich obměně a vypadávající vlasy jsou nahrazovány novými. Denně může vypadnout až 100 vlasů, což je pro zdravého člověka přirozené. Obecně platí, že tmavé vlasy jsou silnější než světlé a pokud srovnáme pohlaví, silnější vlasy mají muži.

 V dětském věku jsou vlasy obvykle jemné a na objemu a kvalitě nabývají postupem času. V nejlepší kondici pak jsou mezi 20. – 30. rokem života a poté nastupuje jejich stárnutí. Kvalitu vlasů výrazně ovlivňuje celkový zdravotní stav organismu, životní styl a složení stravy.

 

Revitalon Forte jsou kapsle k nitřnímu použití se speciální recepturou. Přinášejí vlasům a vlasové pokožce přirozenou výživu, která pozitivně ovlivňuje kvalitu vlasů a jejich vzhled. K hlavním účinným složkám přípravku patří aminokyseliny, vitamíny, minerální látky a rostlinné extrakty.

 

Základem každého vlasu je z 90 procent keratin. Jde o bílkovinu, složenou především z aminokyselin methioninu a cysteinu. Právě tyto zodpovídají za kvalitu vlasů. Čím více keratinu dokáže vlas vytvořit, tím je pevnější, lesklejší a tím více je schopen odolávat

mechanickému zatížení a působení vlasové kosmetiky.

 

Kapsle Revitalon Forte obsahují nejen základní kameny pro tvorbu keratinu, ale navíc vitamíny a minerální látky, např. vitamín C, B, biotin, zinek, selen, měď nebo křemík a rostlinné extrakty z kopřivy, přesličky rolní, prosa a pšeničných klíčků. Doporučená denní dávka je 1 kapsle denně po dobu 2 - 3 měsíců.

 

V prodeji v lékárnách a e-sphopech nyní s dárkem. Revitalon 90 kapslí + turban za 619 Kč

 

www.revitalon.cz

 

Soutěžní otázka:

 

Vlasová řada Revitalon zahrnuje tyto přípravky:

 

a) Kapsle, stimulátor a šampon- správně

b) Olej a šampon

b) Šampon, kapsle a olej

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 20. 9. 2018 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. Vyhrává 50., 100. a 150. správná odpověď.     

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "vlasy".