pátek 30. listopad 2018 0:00

Vyhrajte svítící zvířátko Lumiluvs a PO-BO laky na nehty od Království hraček Bambule a Sparkys

Ježíšek je skoro za dveřmi, a proto jsme si připravili soutěž, ve které pro vaše dítko můžete vyhrát roztomilé zvířátko Lumiluvs, které umí roztomile brblat a svítit a je s ním spousta zábavy. Lumiluvs vykouzlí úsměv na dětské tváři.

Protože interaktivní hračky jsou mezi dětmi velmi populární, nebudete stíhat žasnout, jaká tato zvířátka skrývají překvapení. Dítko ho odhalí tak, že na ně dýchne nebo je políbí. Žvatlající a svítící Lumiluvs jsou také skvělými pomocníky pro ty, kteří se bojí tmy. Stačí dát večer zvířátku pusu na dobrou noc a hračka začne vyzařovat tlumené světlo.

 

Stejně tak dětský lak na nehty PO-BO, který je netoxický a když jeho barva omrzí, lze ho jednoduše sloupnout. Laky BO-PO, které jsou k dostání v Království hraček Bambule a Sparkys se nevylijí z lahvičky ani při náhodném převržení.

 

3 soutěžící, kteří správně zodpoví soutěžní otázku mají možnost vyhrát svítící zvířátko Lumiluvs a PO-BO lak na nehty, který potěší každou malou slečnu.

 

Kolik druhů zvířátek Lumiluvs existuje (a seženete je v Království hraček Bambule a Sparkys)?

 

A) 3

B) 6

C) 8

 

Nápovědu hledejte na stránkách www.bambule.cz

 

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 10. 12. 2018 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. 

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "bambule".