čtvrtek 11. duben 2019 0:00

Soutěž o 5 měsíčních karet MultiSport

Zajímáte se o zdravý životní styl a není vám lhostejné, jak se cítíte? Hledáte po náročném dni v práci tu správnou kompenzaci pro vaše tělo? Rádi sportujete, zkoušíte nové disciplíny a neradi se nudíte? Pak čtěte dále.

Pět z vás má totiž šanci vyhrát měsíční kartu MultiSport – jeden z nejoblíbenějších zaměstnaneckých benefitů v ČR, který vás udrží v kondici.

 

MultiSportka je jedinečný způsob, jak svému tělu vykompenzovat dlouhé hodiny strávené sezením za pracovním stolem. S kartou si můžete vyzkoušet tisíce různých aktivit a dělat zrovna to, na co máte náladu – zrelaxovat unavené svaly v sauně nebo solné jeskyni, zajít si s přáteli na bowling, vypotit se na těch nejmodernějších skupinových lekcích, zaplavat si v bazéně, hrát tenis a badminton nebo třeba zvýšit hladinu adrenalinu lezením po umělé stěně. Navštěvovat můžete více než 2 200 sportovních a relaxačních středisek po celé České i Slovenské republice, takže vybrat si může doslova každý.

 

Pro výhru stačí správně zodpovědět soutěžní otázku.

 

Soutěžní otázka:

 

V kolika městech a obcích můžete uplatnit kartu MultiSport?

 

a) 50

b) 500 

c) 5 000

 

Nápovědu naleznete na www.multisport.cz

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 14. 4. 2019 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. 

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "MultiSport".