pátek 6. prosinec 2019 0:00

Ochutnejte Vánoce ve Starbucks

Vánoční svátky jsou za rohem a sváteční atmosféra dorazila i do Starbucks. Všechny fanoušky Vánoc ve Starbucks jistě potěší limitovaná nabídka zrnkové kávy Christmas Blend a návrat ikonického znovu použitelného Red Cupu.

K vánočním svátkům ve Starbucks neodmyslitelně patří limitovaná zrnková káva Christmas Blend, která se vyznačuje jedinečným chuťovým profilem díky kombinaci kávových zrn z Latinské Ameriky, Asie a Pacifiku. Výjimečnost jí dodávají právě zrající zrna ze Sumatry, která jsou pozorně ochutnávána až 5 let, poté jsou pečlivě zamíchána do směsi Christmas Blend a dodávají jí charakteristickou chuť. Tu ještě zvýrazníte v kombinaci se správným jídlem. Zkuste si ji vychutnat spolu s lahodným pekanovým koláčem s brusinkami. Výjimečným zážitkem je také kombinace této kávy s pomerančem a skořicí.

 

V tomto roce najdete ve Starbucks i vánoční směs Christmas Blend Espresso Roast, jejíž intenzivnější pražení vyvážilo kořenité tóny s karamelovou sladkostí, čímž se skvělé hodí právě na přípravu lahodného esperessa. V kombinaci se skořicovou rolkou objevíte tu pravou vánoční kombinaci. Pokud máte rádi zázvor, určitě vyzkoušejte zkombinovat Christmas Blend Espresso Roast se zázvorovými sušenkami.

 

Nezapomeňte, že všechny nápoje si můžete nechat připravit i do ikonického Reusable Red Cup, díky čemuž nejen pomůžete chránit přírodu, ale také ušetříte 10 Kč. Užijte si sváteční atmosféru ve Starbucks!

 

 

 

Soutěž: Chcete vyhrát vouchery do kaváren Starbucks?

 

Odpovězte na naši soutěžní otázku:

 

Kolik je v Praze kaváren Starbucks?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 20. 12. 2018 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. 

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Starbucks".