úterý 10. prosinec 2019 0:00

Ve Vánočním balíčku NATU najdete nejoblíbenější produkty, na které máte nejvíc chuť.

Až si budete lámat hlavu, co udělá blízkému člověku největší radost, vybavte si jeho tvář v okamžiku, kdy se cítil svěže, radostně a plný energie. Třeba najdete dárek, který mu k takovému rozpoložení pomůže. Kouzlo? Nikoli, jen NATU vánoční balíčky kvalitních přírodních potravin.

Letos si nemusíte lámat hlavu nad tím, co darovat na Vánoce. Dopřejte svým blízkým zdravé mlsání od chutných ořechů, ořechových krémů, lyofilizovaného ovoce až po superkaše. Na výběr máte ze třech originálních vánočních sestav NATU.

 

Vánoční eko balení obsahuje výběr nejprodávanějších produktů NATU, které udělají radost bez výjimky. Ať už se jedná o maminku, babičku, nejlepší kamarádku nebo o kolegu v práci.

 

Vánoční balíčky jsou převázané přírodní jutovou stuhou a opatřeny kartičkou pro osobní přání nebo věnování milované osobě.

Produkty NATU jsou autentické, přirozeně zdravé, neobsahují přidaná barviva, umělá dochucovadla nebo rafinovaný cukr.

 

„Od samého začátku jsme chtěli tvořit. Nebavilo nás něco jen balit, přebalovat, přeprodávat. Dnes máme vlastní výrobnu v Bystřici u Benšova všechny naše produkty si hlídáme od začátku až do konce. Vše musí být nekompromisně v té nejvyšší kvalitě. Naším cílem je tohle dovést k dokonalosti. Vyrábíme produkty, na které máme chuť,” říká Kamila Hladká, šéfka týmu NATU.

 

Jde především o NATU granoly a superkaše, které lze osobitě doplnit lyofilizovaným ovocem, oříšky, super potravinami nebo oblíbenými ořechovými krémy NATU.

 

SUPER NOVINKY

 

Granolove moruše a lucuma

Zapečené bezlepkové ovesné vločky s praženým arašídovým krémem, sladkou moruší černou, ananasem, malinami, mixem ořechů a s exotickou lucumou lze přimíchat do ranního smoothie, přihodit do jogurtu nebo zalít mlékem. Superpotravina lucuma je charakteristická sladkou chutí a vanilkovým aroma, je velmi bohatá na vitaminy a minerální látky, obsahuje vlákninu a některé aminokyseliny. Nová Granolove moruše a lucuma je bezlepková a jak je již v NATU tradicí bez přidaného rafinovaného cukru a palmového oleje.

 

Kešu krém s jahodami

Pouze tři ingredience a přitom hotový zázrak. Nepražené kešu oříšky, mrazem sušené jahody a kokos jsou základem tohoto dokonale labužnického krému. V týdnu si ho lze přimíchat do cereální kaše nebo smoothie. Skvěle chutná i na čerstvém ovoci. Víkendový brunch zasvěťte palačinkám, které potřené kešu krémem s jahodami zmizí raz dva. Užijte si supersladkost bez zbytečných konzervantů a přidaných sladidel.

 

Aby Ježíšek zaručil včasné dodání všech vánočních balíčků, potřebuje znát objednávky nejpoz-ději do 17. prosince. Cena vánočních balíčků NATU je 399 Kč.

 

Soutěž:

 

Chcete vyhrát Vánoční balíček NATU?

 

Pak stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí:

 

V jakém městě se nachází výroba české společnosti NATU?

 

Více informací o produktech naleznete v e-shopu na www.natu.cz

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 20. 12. 2018 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. 

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "NATU".