pondělí 16. listopad 2020 0:00

Pro pokožku bez chloupků i dokonalou pedikúru

Nový epilátor Philips Epilator Series 8000 vám během 10 minut zajistí hladká lýtka a během ošetření vám pokožku díky přídavnému krytu jemně napne, aby byla epilace co nejpříjemnější.

Díky vylepšeným diskům a vysoké rychlosti otáček vás zbaví i těch nejjemnějších chloupků a s mimořádně širokou hlavicí zvládnete jedním tahem epilovat větší část pokožky. Epilátor můžete používat nasucho i ve sprše, s kabelem i bez něj a práci vám usnadní i protiskluzová rukojeť.

 

Vybírat můžete ze sedmi modelů, základní model BRE700/00 ve variantě 3v1 nabízí kromě epilační hlavy ještě kryt pro jemné odstraňování chloupků na obličeji, v podpaží a oblasti třísel a kryt, který ošetřované místo napíná a zmírňuje nepříjemné pocity během epilace.

 

Nejvyšší model pak nabízí ještě nástavec na pedikúru, tělový peelingový kartáček, zastřihovací hlavici a nástavec pro ošetření třísel. Více na www.philips.cz/epilator-8000.

 

Soutěž: vyhrajte Nový epilátor Philips Epilator Series 8000 

 

Stačí jen znát odpověď a mít štěstí

 

Kolik modelů nabízí Nový epilátor Philips Epilator Series 8000?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 30. 11. 2020 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "epi".