pondělí 14. prosinec 2020 0:00

Hamleys a Jabadaba.cz: Nejlepší tipy na vánoční dárky 2020

Vánoce jsou a vždy budou pro většinu lidí jedním z nejkrásnějších a nejkouzelnějších období v roce. Chvíle s rodinou strávené u vánočního stromku naplněné pohodou a září v dětských očích jsou neopakovatelné. A ani letos, v roce častých komplikací a nejistot, se o ně nenecháme připravit.

Hračkářství Hamleys Vám proto přináší několik tipů, jak udělat radost těm, o které jde v první řadě: dětem. Dárky a hračky z Hamleys můžete letos nakupovat nejen v kamenné prodejně Hamleys Na Příkopě 14 - Praha 1, ale také z pohodlí domova on-line na e-shopu www.jabadaba.cz.

 

Pevné zdraví a krásné Vánoce Vám přeje Hamleys a Jabadaba.cz - společně za zábavou!

 

TM TOYS Kindi Kids – okaté panenky s duhovými vlásky

 

Panenky se zářivě duhovými vlasy a třpytivýma očima jsou světovým hitem! Zamiluje si je každá malá princezna. Pohyblivá hlava budí dojem, že je panenka jako živá, a reaguje na jakékoli sebemenší pohyby. Součástí výbavičky každé panenky je i sada interaktivních doplňků, jako jsou například cupcakes, zmrzlina a jiné pochutiny. Ty stačí přiblížit ke rtům panenky a ta si na nich ráda pochutná. Dokoupit můžete i nákupní vozík, nebo rovnou celý supermarket. Oblečení a šaty lze sundat a panence můžete česat její duhové vlasy. Každá má své jméno, každá má své jedinečné vlastnosti a záliby. Jejich příběhy můžete sledovat na kanálu YouTube a získat tak inspiraci k zábavným hrám.

 

Doporučená cena: 1299 Kč Akční cena na www.jabadaba.cz: 974 Kč (sleva 25 %)

 

Odkaz: www.jabadaba.cz/kindi-kids-panenka-rainbow-kate/ www.jabadaba.cz/kindi-kids-panenka-donatina/

www.jabadaba.cz/kindi-kids-panenka-marsha-mello/

 

PRESENT PETS: štěňátko jako živé

 

Dokážete si představit to nadšení v dětských očích, když se balíček pod vánočním stromkem začne vrtět a tiše zaštěká? Přitom není nutné pořizovat živého mazlíčka. Interaktivní plyšáci Present Pets nejsou jen roztomilí plyšoví mazlíci, ale také skvělí a zábavní společníci. Sami se dokáží „prokousat" z dárkové krabice, čímž si hned získají srdce malých i velkých. Díky senzorům na povrchu těla pejsek skvěle interaguje se svým páníčkem. Reaguje na hlazení i lechtání a rozpozná hlas. Díky tlačítkům na zádech s ním lze hrát hry a předvádět různé triky. Umí více než 100 různých zvuků a akcí. Present Pets už se nemohou dočkat svých nových páníčků!

 

Doporučená cena: 1599 Kč

Akční cena na www.jabadaba.cz: 1039 Kč (sleva 35 %)

 

Odkaz: www.jabadaba.cz/present-pets-interaktivni-stenatka-modni-blind-bag/ www.jabadaba.cz/present-pets-interaktivni-stenatka-klasik-blind-bag/

 

TM TOYS Cry Babies – utište plačící panenky

 

Některé panenky vypadají jako živé a některé se dokonce jako živé chovají. Cry Babies jsou roztomilá děťátka, která reagují na vnější podměty a pokud se jim něco nelíbí, začnou plakat a ronit opravdové slzy. Nevěříte? Pojďte to vyzkoušet! Miminko pláče, vydává skutečné zvuky naříkajícího děťátka a z očí se mu valí slzy jako hrachy. Co pomůže? Samozřejmě dudlík. Stačí vložit do pusinky a pláč ustane. Vaše děti si malé kamarády zamilují a naučí se základům pečování o mladšího sourozence. Nádobka na slzy je umístěna v hlavě panenky a lze snadno doplňovat. Součástí balení jsou i dvě baterie.

 

Doporučená cena: 1299 Kč Akční cena na www.jabadaba.cz: 974 Kč (sleva 25 %)

 

Odkaz: www.jabadaba.cz/cry-babies-interaktivni-panenka-fantasy-tina/ www.jabadaba.cz/cry-babies-interaktivni-panenka-daisy/ www.jabadaba.cz/cry-babies-interaktivni-panenka-lizzy/

 

Ravensburger & Lamborghini & Hamleys uvádějí: Lamborghini Huracán EVO – 3D puzzle

 

Tenhle model italského supersportu bude ozdobou každé poličky. Musíte si ho ale složit! 3D Puzzle Lamborghini Huracán EVO jsou tvořeny z celkem 108 kvalitních a velmi pevných plastových dílků s unikátní technologií Easyclick. Snadno do sebe zapadají a po zacvaknutí drží u sebe. Čísla na vnitřní straně jednotlivých dílků pomohou složit auto během chviličky. Ale ti opravdoví jezdci to zvládnou i bez nápovědy. Složený model je pevný a stabilní a díky funkčním otočným kolům si tak užijete spoustu zábavy nejen při skládání, ale i při hraní s hotovým autem. Vhodné pro děti od 8 let.

Doporučená cena: 769 Kč

 

Akční cena na www.jabadaba.cz: 615 Kč (sleva 20 %) Odkaz: https://www.jabadaba.cz/3d-lamborghini-huracan-evo-108-dilku/

 

GraviTrax PRO Startovní sada - nová dimenze kuličkových drah

 

Legendární kuličkové dráhy GraviTrax dostávají zcela nový rozměr! Startovní sada GraviTrax PRO nabízí unikátní vertikální a akční dráhové systémy. Díky nim mají malí i velcí konstruktéři možnost vytvářet rozmanité trojrozměrné struktury za pomoci stěn, sloupů či balkonů. A opravdová jízda může začít! Učte se hrou a využívejte fyzikálních zákonů, abyste kuličku v dráze zpomalili, zrychlili, posunuli do vyšších pater nebo dopravili na jinou kolej. V této Startovní sadě najdete 149 stavebních prvků, které navíc můžete doplnit o další skvělé vychytávky, protože GraviTrax a GraviTrax PRO jsou plně kompatibilní a dají se kombinovat.

 

Cena: 1899 Kč Odkaz: www.jabadaba.cz/gravitrax-pro-startovni-sada/

 

MiniCo – originální figurky nejen pro komiksové fanoušky

 

Figurky MiniCo jsou speciální stylizovanou produktovou řadou od legendárních IRON STUDIOS, pro které je typické prvotřídní zpracování, důraz na originalitu a skvělý design. MiniCo potěší nejen fanoušky Harryho Pottera, ale také nadšence universa DC Comics, Pána Prstenů, a mnoha dalších filmových a komiksových hitů. Luxusní sběratelské kousky čekají na své nové majitele.

Cena: 950 Kč

 

Akce na jabadaba.cz: 2+1 ZDARMA

Odkaz: https://www.jabadaba.cz/wonder-woman-dc-comics-minico/ https://www.jabadaba.cz/harry-potter-harry-potter/ https://www.jabadaba.cz/aquaman-minico-heroes/

 

Rubikova kostka – kouzelnický set pro nejmenší

 

Unikátní box ke 40. výročí vzniku Rubikovy kostky obsahuje 40 kouzelnických triků a iluzí souvisejících s tímto legendárním hlavolamem. Nadchne nejen všechny kouzelníky, ale především také milovníky rébusů a hlavolamů. Ve speciálním balení najdete pomůcky a návod na super triky, kterými uchvátíte jakékoli publikum. Mimochodem, věděli jste, že rekord složení Rubikovy kostky je 3,47 vteřiny? Neuvěřitelné, že? Jediné řešení, jak ji složit ještě rychleji, je ukryto právě v tomto kouzelnickém boxu! Pojďte procvičit hlavu i prsty!

 

Doporučená cena: 1600 Kč Akční cena na www.jabadaba.cz: 1280 Kč (sleva 20 %) Odkaz: www.jabadaba.cz/rubix-cube-set/

/dostupnost od poloviny listopadu/

 

Movers&Shakers: veselá Panda Percy

 

S hračkami Movers&Shakers není nikdy nuda. Tihle plyšáci jsou neustále v pohybu a vydávají veselé zvuky. Zamiluje si je celá rodina. Panda Percy je super kámoš snad pro všechny věkové kategorie. Nikoli obyčejný plyšák válející se pod polštářem a chytající prach. Ale mazlík jako živý, který se hýbe a směje se, až se za břicho popadá. Pozor! Jeho smích je nakažlivý! Roztomilý tvoreček a člen rodiny, kterého zkrátka musíte mít.

 

Doporučená cena: 800 Kč Akční cena na www.jabadaba.cz: 640 Kč (sleva 20 %) Odkaz: www.jabadaba.cz/hamleys-movers-shakers-smejici-se-panda-percy/

 

Marvin´s Magic – magická truhla plná kouzel

 

Sada kouzel a triků od Marvin´s Magic vás zavede to tajemného světa magie. V originálním dřevěném boxu naleznete speciálně vytvořené pomůcky a propriety pro malé a začínající čaroděje. Kouzelné karty, magická kostka či králík v klobouku. Vše ze dřeva, tudíž odolné i pro náročnější vystoupení. S tajným manuálem se dechberoucí triky ale naučí opravdu každý. Chce to jen trochu šikovnosti, píle a trpělivosti. Po chvilce tréninku budete připraveni na svoji první kouzelnickou show. Bouřlivý potlesk Vás určitě nemine.

Doporučená cena: 1400 Kč

 

Akční cena na www.jabadaba.cz: 1120 Kč (sleva 20 %) Odkaz: www.jabadaba.cz/marvin-s-treasured-magic-tricks-wooden-set/

/dostupnost od poloviny listopadu/

 

Cerdá – oblečení a doplňky pro opravdové hrdiny

 

I mnohdy nepopulární oblečení (tzv. měkké dárky neboli „sofťáky") může pod vánočním stromkem vyvolat vlnu nefalšované radosti. Stačí, aby čepice, rukavice nebo šála nesly motiv oblíbeného hrdiny, a z nudného dárku je rázem hit letošních Vánoc! Výběr je opravdu široký, značka Cerdá myslí na všechny: na fanoušky Harryho Pottera, Disneyho postaviček, marvelovského Universa a mnoha dalších filmových či komiksových hrdinů. Je libo čepici s královnou Elsou? Nebo šálu v barvách nebelvírské koleje? Vyberte praktický dárek, který udělá opravdovou radost!

 

 

Cena: Šála: 500 Kč, Čepice: 290 Kč

Akční cena na jabadaba.cz: Šála: 400 Kč, Čepice: 232 Kč (sleva 20 %)

Odkaz: www.jabadaba.cz/zimni-cepice-harry-potter-2/ www.jabadaba.cz/sala-nebelvir-harry-potter-2/

 

Hamleys Bedtime bear – dva medvídci v pyžámku

 

Není lepšího parťáka na spinkání než roztomilého medvídka, který už je dávno připraven v pyžamu. Jeho tělíčko i oblečení jsou z příjemného měkkého materiálu, ke kterému je radost se přitulit. S tímto plyšovým kámošem se budou děti do postýlek těšit. Kdo by nechtěl usínat s medvídkem? Ani méďa sám není výjimkou, proto i on má svého malého plyšového kámoše. Společně se bude všem usínat jedna báseň!

Cena: 550,-Kč

 

Akční cena na www.jabadaba.cz: 385 Kč (sleva 30 %) Odkaz: www.jabadaba.cz/bedtime-bear/

 

Soutěž: Vyhrajte poukázky do Hamleys

 

Stačí jen znát odpověď a mít štěstí

 

Kde v Praze najdete hračkářství Hamleys?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 20. 12. 2020 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "hračky".