pondělí 21. prosinec 2020 0:00

Soutěž: Vyhrajte profesionální focení s Báječnými zážitky

Zážitková agentura Báječné zážitky (www.bajecnezazitky.cz) pro vás připravila exkluzivní soutěž. Jeden výherce vyhraje luxusní profesionální focení v pražském ateliéru a získá sedm úžasných upravených fotografií.

 

Chcete se na chvíli cítit jako celebrita? My vám tento sen splníme.

V příjemném pražském ateliéru se o vás postará super tým. Vizážistka vás namaluje i učeše a náš sympatický fotograf vám udělá spoustu skvělých fotek, z kterých vyberete TOP 7. A ty dostanete upravené.

 

Focení si určitě užijete. Pustíme vám vaši oblíbenou hudbu, máme pro vás spoustu kostýmů i paruk a po celou dobu focení bude k dispozici občerstvení a speciální italské prosecco.

 

Postaráme se o vás jako o celebritu. Chceme, aby vás focení bavilo, protože to je pak vidět i na fotkách.Získáte 6 upravených fotografií, které se budou skvěle hodit pro vaší prezentaci, jako dárek pro partnera nebo jen tak na památku. 

Můžete si vybrat bussiness, lifestylové nebo glamour focení.

Zážitek Staň se modelkou a získej profi fotky (https://bajecnezazitky.cz/stan-se-modelkou-a-ziskej-profi-fotky-1)

zahrnuje:

vizážistku

pronájem ateliéru

fotografa

občerstvení

7 upravených fotek

 

Jak vyhrát?

Pošlete nám, jaké webové stránky má agentura Báječné zážitky.

 

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 20. 1. 2020 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. Vyhrává 500. správná odpověď.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "bajecnezazitky"

 

 

Soutěž byla zařazena do největšího českého katalogu <a href="http://www.ceske-souteze.cz/" title="Soutěže o ceny na internetu">soutěží o ceny</a> České-soutěže.cz.

 

 

 

 

 

 

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR - <a href="http://www.souteze.cz/">Soutěže</a>.cz a na <a href="http://www.websouteze.cz">Websoutěže</a>.cz