středa 3. únor 2021 0:00

Starbucks - MACCHIATO, KTERÉMU NEODOLÁTE

Letos v zimě do kaváren Starbucks zavítalo jedinečné Macchiato duo s jemnou delikátní chutí kávy Blonde Roast. Dáte přednost Caramelised Almond Blonde Macchiato, nebo radši Double Chocolate Blonde Macchiato? Neodolatelné jsou obě. 
Světle pražená káva Starbucks Blonde Roast si okamžitě získala srdce fanoušků kávy díky svému jedinečnému kávovému aroma a jemné chuti. V limitované sezónní nabídce je základem lahodných nápojů, které v zimním období nejen zahřejí, ale dodají  i potřebnou dávku energie. 

 

Caramelised Almond Blonde Macchiato v sobě skrývá kombinaci kávy Blonde Espresso Roast, zpěněného mléka a karamelovo-mandlového sirupu s karamelovým toppingem. Fanoušky čokolády určitě potěší i Double Chocolate Blonde Macchiato, které kombinuje chuť kávy a čokolády nejen v samotném nápoji, ale i v ozdobené mléčné pěně. 

 

Oblíbené nápoje i limitovanou nabídku si nyní můžete nechat doručit i domů prostřednictvím služeb Dámejídlo.cz a Wolt. Ať už potřebujete dobít energii v rámci home office, nebo si chcete jen zpříjemnit volný den, čerstvá káva ze Starbucks je vždy tou správnou volbou. 
 
Jedinečné momenty plné lásky a pohody můžete i letos prožít se svou polovičkou a zpříjemnit si je s Classic Hot Chocolate, White Chocolate nebo Premium Hot Chocolate, které jsou dostupné i s veganské šlehačkou.
 
Chcete vyhrát 3x3 vouchery do Starbucks?
 
Co v sobě skrývá Caramelised Almond Blonde Macchiato?
 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 10. 2021 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. 

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Starbucks"