pondělí 1. březen 2021 0:00

Soutěžte o víno Bruno Marret- víno pro všechny!

Máte-li rádi víno, ale nemůžete nebo nechcete pít alkohol, jsou pro Vás Dealko vína Bruno Marret správnou volbou. Tato vína jsou vhodná pro řídiče, těhotné a kojící ženy (dodávají jim řadu minerálů, vitamínů a stopových prvků), osoby se zdravotním omezením (např. cukrovkáře nebo lidi s trvalou medikací), sportovce (nízký obsah kalorií), vrcholné managery (zůstává čistá hlava) či pro rodinné oslavy od malých dětí až po prarodiče.

 

Ve dnech 1.-14.3. 2021 můžete soutěžit o 5 voucherů v hodnotě 1.500 Kč.

 

Za každou zakoupenou láhev Dealko vína Bruno Marret na e-shopu www.BrunoMarret.cz v období 1.-14.3. 2021 získává zákazník jeden los do soutěže o 5 voucherů v hodnotě 1.500 Kč. Tedy čím víc objednaných vín, tím větší šance na výhru.

 

Máte-li rádi víno, ale nemůžete nebo nechcete pít alkohol, jsou pro Vás Dealko vína Bruno Marret správnou volbou. Tato vína jsou vhodná pro řídiče, těhotné a kojící ženy (dodávají jim řadu minerálů, vitamínů a stopových prvků), osoby se zdravotním omezením (např. cukrovkáře nebo lidi s trvalou medikací), sportovce (nízký obsah kalorií), vrcholné managery (zůstává čistá hlava) či pro rodinné oslavy od malých dětí až po prarodiče

 

Výroba a benefity


Základem výroby Dealko vína Bruno Marret je pravé francouzské přírodní uzrálé víno, ze kterého se speciálními technologickými postupy odstraní alkohol. Jedná se tedy o plnohodnotné kvalitní víno, které jde běžně do prodeje včetně alkoholu, ale u lahví určených pro naše klienty dochází následně ještě k separaci alkoholu, která je realizována šetrným a biologicky přirozeným procesem bez přidávání chemických látek, kdy se alkohol odpařuje ve vakuové komoře při teplotě -30 °C. Díky této metodě, jsou ve vínu uchovávány všechny jeho důležité látky, jakost, ovocná chuť a vůně. Je ale odstraněn prakticky všechen alkohol (zůstatek je menší než 0,000015%) a část zbytkového cukru, díky čemuž má víno pouze cca čtvrtinu původních kalorií.


Oproti jiným nealkoholickým vínům je Dealko víno Bruno Marret vždy čistým vínem bez přidaných ovocných šťáv, moštů, aromat či cukru.

 

Historie


Historie vinařství začíná v roce 2000, kdy založil vinařský odborník a alsaský gurmán Bruno Marret společnost s názvem Signatures de Prestige. Právě díky němu máme nyní jedinečnou možnost ochutnat výborná a velmi dobře hodnocená Dealko vína Bruno Marret. Původ hroznů je situován převážně do francouzských vinic La Côte deVincent nedaleko německých hranic. Region Alsasko, dlouhý přibližně 80 km, patří k vyhlášeným vinařským provinciím. A i přesto, že se jedná o nejsušší oblast Francie, pěstují se zde odrůdy jako například Riesling, Cinsault, Chiraz, Merlot, Grenache či Carignan, využívané právě k výrobě Dealka vína Bruno Marret. Čím těžší přírodní podmínky víno při svém růstu má, tím bohatší chuť získává, ale především o to více zdravotních účinků našemu tělu přináší.