úterý 10. listopad 2020 0:00

Vyhrajte krásné dárky s Efkem

EFKO-karton, s. r. o. z Nového Veselí se řadí mezi malou hrstku výrobců her a hraček, kteří doposud zachovali celou svou výrobu v České republice. Firma také disponuje vlastním vývojovým oddělením, které při navrhování produktů spolupracuje se speciálními pedagogy.

Logo výrobce z Vysočiny doplňuje text „Hračky jinak“. Ten zákazníkům napovídá, že EFKO volí ke svým výrobkům jiný přístup.

 

A vy nyní můžete vyhrát úžasný MultiGO Fire set - figurky Igráčků hasičů s auty nebo Multigo Igráček Trio Policie.

 

Stačí jen správně odpovědět na naši soutěžní otázku:

 

Kde sídlí společnost EFKO?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 22.12 2021 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. 

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "EFKO"

 

MultiGO Fire set - figurky Igráčků hasičů s auty

 

Multigo Igráček Trio Policie

 

Posádka policie chrání naši bezpečnost. Vydej se společně s policistou a policistkou na cestu potírání zločinu. Využij policejní auto a pronásleduj darebáka, který utekl z vězení. Cíl je jasný – očistit město od lumpů. 

 

MultiGO Fire set - figurky Igráčků hasičů s auty

Toto balení nabízí hned 4 typy hasičských vozidel pro různé zásahové situace. Obsahuje jedno auto, 4 vyměnitelné korbičky: hasičský žebřík, cisternu, valník, multikorbičku s hasičským vybavením, přívěs a 2 Igráčky hasiče.

 

Více na: https://www.efko.cz/