středa 18. květen 2022 0:00

Nová žehlička na vlasy Philips Prestige přizpůsobuje teplotu žehlení vašim vlasům

Dopřejte svým vlasům během žehlení jedinečnou péči: nová chytrá žehlička Philips Prestige s technologií SenseIQ snímá teplotu vlasů více než 20 000krát* během jediného stylingu a automaticky upravuje teplotu žehlení tak, aby vlasy zbytečně nepřehřívala. Díky tomu zůstává zachováno až 93 % jejich přirozené elasticity a pevnosti** a až 70 % jejich přirozené vlhkosti***.

 

O skvělou kondici a oslnivý lesk vlasů se během žehlení zároveň starají miliony iontů, které jsou uvolňovány prostřednictvím čtyř speciálních trysek umístěných po obou stranách žehličky. Vyberte si některý ze 3 přednastavených režimů stylingu nebo jednu ze 14 nastavení teploty, počkejte 15 sekund, než se žehlička nahřeje, a vytvořte si požadovaný styling. Díky mimořádně hladkým destičkám větším o 20 %**** jej zároveň vytvoříte rychleji.

 

3 režimy úpravy účesu

Pokud máte silné, kudrnaté nebo jinak nepoddajné vlasy, zvolte rychlý režim, při kterém se žehlička zahřeje na 210 °C. Jestliže jste majitelkou lehce zvlněných vlasů, bude pro vás vhodný normální režim s teplotou 190 °C. A pokud jsou vaše vlasy jemné, světlé nebo barvené, vyberte si šetrný režim s teplotou zahřátí 170 °C. Funkce SenseIQ, která hlídá teplotu vlasů během žehlení, se automaticky aktivuje při těchto 3 režimech.

 

S žehličkou na vlasy Philips Prestige s technologií SenseIQ si můžete jednoduše vytvořit i vlny: stačí vložit pramen vlasů mezi destičky a otáčet žehličkou směrem dovnitř nebo ven a souběžně s ní po vlasech klouzat. Volnou rukou přidržujte zaoblenou špičku žehličky, aby vám šla práce lépe od ruky a výsledek byl ještě preciznější. Po použití můžete žehličku uložit do stylového tepluvzdorného pouzdra.

 

Cena nové žehličky je 3 599 Kč. Více zjistíte na https://www.philips.cz/straightener-prestige.

 

Soutěž:

 

Chcete vyhrát úžasnou žehličku Philips Prestige s technologií SenseIQ?

 

Co znamená funkce SenseIQ?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 30.5 2022 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. 

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Philips"