čtvrtek 16. červen 2022 0:00

Philips OneBlade Pro Na tvář a tělo

Ideální dárek pro muže, který rád experimentuje s tvarem a délkou svých vousů! OneBlade Pro Na tvář a tělo umí zastřihovat, tvarovat i holit vousy jakékoliv délky. Jedním tahem a bez podráždění nebo poranění pokožky, protože se jí břit během holení vůbec nedotýká.

Rychle se pohybující ostří (200krát za sekundu) si poradí i s delšími vousy a s úpravou vousů mu pomůže hřeben se 14 délkami, který umožňuje zastřihovat všemi směry. S úpravou chlupů na těle pomůže 3milimetrový hřeben. OneBlade Pro Na tvář a tělo je vybaven dvěma břity: jedním pro tvář, druhým pro tělo.

 

Ochranný nástavec brání pořezání v citlivých oblastech a životnost každého břitu je přibližně 4 měsíce – poté OneBlade Pro svého majitele sám upozorní, že potřebuje břit vyměnit. Kvalitní Li-iontová baterie zaručuje po hodině nabíjení až 120 minut provozu a OneBlade Pro můžete používat jak ve sprše, tak na sucho. 

 

Cena je 2 999 Kč, více na www.philips.cz/oneblade.

 

Soutěž:

 

Kolik břitů má OneBlade Pro Na tvář a tělo?

 

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 10.7 2021 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "OneBlade"