pátek 6. listopad 2015 0:00

Měsíc naplno od Nestlé, to je cvičení zdarma!

Čtenáři stránek Plus pro Vás od Nestlé opět dostanou příležitost vyzkoušet každý den jiný druh sportu. Čtvrtý ročník akce Měsíc naplno od Nestlé startuje už 2. listopadu! Zájemci si užijí celý leden 2016 sportování zadarmo s kartou MultiSport. Akce Měsíc naplno startuje už počtvrté na stránkách Plus pro vás od Nestlé zaměřených na vyvážený životní styl, správné stravování a dostatečný pohyb. Měsíc naplno vychází vstříc všem, kteří mají problém se k pohybovým aktivitám odhodlat.

„Uvědomujeme si, že najít ideální pohybovou aktivitu není snadné, ať už kvůli časovému omezení, financím či neznalosti všech možností v okolí. Rozhodli jsme se proto čtenářům cestu ulehčit a nabídnout jim karty MultiSport, s nimiž mohou celý měsíc zdarma zkoušet, který sport či aktivita by je mohly bavit, a to klidně každý den", komentuje akci Zuzana Travencová, manažerka projektu Plus pro Vás od Nestlé.

 

S kartou MultiSport mohou uživatelé hned po vánočních svátcích začít s pohybem. Platí po celý leden v téměř 800 sportovištích po celé České republice! V nabídce je tak velmi pestrá škála aktivit, mezi kterými nechybí tanec, posilování, bojová umění, plavání či horolezectví. Do akce je možné zapojit se v celém jejím průběhu, tedy od 2. do 29. listopadu 2015. Čtenářům stačí zaregistrovat se na stránkách www.plusprovas.cz a správně odpovědět na denní a týdenní otázku. Vyhrát může každý týden až 70 výherců, celkem se během akce Měsíc naplno rozdá až 280 karet MultiSport.

 

Kompletní pravidla akce Měsíc naplno i další zajímavé informace o vyváženém životním stylu lze najít na stránkách Plus pro Vás od Nestlé.

 

NESTLÉ je přední světovou potravinářskou firmou podnikající v oblasti výživy, zdraví a zdravého životního stylu. Počátkem 90. let 20. století se stala strategickým investorem do českého a slovenského potravinářského průmyslu. V Česku NESTLÉ vyrábí ve svých závodech ZORA Olomouc a SFINX Holešov čokoládové a nečokoládové cukrovinky pod značkami ORION, STUDENTSKÁ PEČEŤ, DELI, MARGOT, MODRÉ Z NEBE, BON PARI, JOJO a další.

 

Na Slovensku vyrábí v závodě Carpathia Prievidza široký sortiment kulinářských výrobků pod značkami MAGGI a CARPATHIA. NESTLÉ uvádí na trh také dovážené potraviny pod mezinárodními značkami, jako jsou tyčinky KIT KAT, instantní káva NESCAFÉ, kojenecká a dětská výživa NESTLÉ, potrava pro domácí zvířata PURINA, FRISKIES a DARLING. Prostřednictvím společnosti Cereal Partners jsou uváděny na trh snídaňové cereálie Nestlé. Divize Nestlé Health Science dodává na trh výrobky pro pacienty se speciálními výživovými potřebami (např. Isosource, Novasource).

 

Podnikání Nestlé se celosvětově řídí konceptem tzv. vytváření sdílené hodnoty (Creating Shared Value), který vyjadřuje základní přístup Nestlé ke společenské odpovědnosti firem. Vychází z myšlenky, že pro dlouhodobou úspěšnost podnikání je nezbytné, aby přinášelo hodnotu nejen vlastním akcionářům, ale také společnosti, ve které působí. www.nestle.cz