pátek 24. červen 2016 0:00

Sportovní česko-slovenský maraton zahájil letní sezónu v Tatrách. Nechyběly ani známé české tváře

Dva největší liptovské aquaparky Tatralandia a Gino Paradise Bešeňová odstartovaly 18. června letošní letní sezónu v Tatrách. Tradiční opening se uskutečnil ve znamení zdravého životního stylu a cvičení. Sportovní maraton, desítky vodních atrakcí a letošních novinek si nenechali ujít ani známé české osobnosti.

Summer battle opening navštívily české celebrity

 

Oficiálního zahájení letní sezóny v Tatrách se zúčastnila například Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová, moderátorka Kateřina Kristelová nebo zpěvák, hudebník a skladatel Zdeněk Hrubý. Slunné počasí a bohatý program přilákalo do Gino Paradise Bešeňová stovky návštěvníků.

 

Liptovský aquapark je totiž ideálním místem na čerpání ztracené životní síly a energie. Příchozí si mohli vychutnat termální vodu v sedmi bazénech, adrenalinovou zónu, umělé vlnobití nebo se vyřádit na nejdelších tobogánech na Slovensku. Sportovní nadšenci cvičili zumbu, deep work, TRX, Bosu, nechyběly ukázky cvičení AY FLY a Pole dance. Odpoledne pak zpříjemnil koncert kapely Peter Bič Project.

 

Světové léto s živými žraloky

 

Koncept letošního léta pojal vodní areál světově. „Řada lidí se v dnešní době bojí cestovat do zahraničních destinací, a tak jsme se rozhodli vnést světovou atmosféru k nám. Během celého léta jsme pro návštěvníky připravili americké, balkánské, karibské, italské, české a slovenské dny. V nabídce budou národní jídla, možnost fotit se u nejznámějších památek vybraných zemí a animátoři zájemce naučí národní tanec nebo třeba pozdrav," přiblížila koncept marketingová ředitelka liptovského areálu Lýdia Chovancová.

 

Letošní novinkou jsou také živí exotičtí žraloci v adrenalinové zóně. Pro odvážlivce přichystal areál i možnost společného krmení. Gino Paradise Bešeňová je vybudovaný na bázi horkých pramenů termálních vod, které vyvěrají z hloubky 1987 metrů s teplotou přes 60 stupňů Celsia. Ty působí blahodárně na pohybové i dýchací ústrojí a mají příznivé kosmetické účinky. Návštěvníci mohou otestovat i zdejší wellness centrum s komplexem pěti parních a suchých saun s inhalacemi, saunové ceremoniály, Tepidárium, studenou páru, masáže nebo například unikátní vyhřívané křeslo z 24karátového zlata, které je jediné svého druhu v Evropě. Aquapark v Bešeňové nabízí i pirátskou loď s potápěčským centrem, divokou řeku, vodní děla a stříkačky a spoustu atrakcí pro děti. Během léta se můžete těšit na Coqui beach voleyball cup, Letní noc zážitkového saunování nebo tradiční Fashion show 30. července.

 

Více na www.ginoparadise.sk.