pondělí 17. říjen 2016 0:00

Herec Mark Keller a zpěvačka Marta Jandová mají ve cvičení jasno. Oba volí nejefektivnější trénink současnosti se strojem XBody!

Tak takový trénink Marta ještě nezažila. O její středeční dávku aktivity se totiž postarala televizní hvězda seriálu Kobra 11, herec Mark Keller, který pustil talentované zpěvačce do těla elektrické impulsy. V tomto případě se ale jednalo o ukázku vysoce efektivního cvičení pomocí stroje XBody, díky kterému se obě celebrity dlouhodobě udržují ve skvělé fyzické kondici.

Mark se netradičně chopil role trenéra a připravil pro Martu i novináře ukázku cvičení, jaké on sám využívá pro svůj domácí trénink každý den a nutno podotknout, že v 51 letech vypadá fantasticky.

 

Zatímco Mark Keller má technologickou vychytávku na cvičení doma, Marta trénuje se svým manželem v pražském studiu BodyBody Korunní, které revolučním tréninkovým strojem také disponuje.

 

Pomocí zařízení XBody je možné za 20 minut procvičit až 90% svalů a tak není divu, že si ho dva velmi zaneprázdnění lidé, jako jsou Mark Keller a Marta Jandová, opravdu oblíbili. Je to skutečně přelomový trénink 21. století.