pondělí 6. březen 2017 0:00

Nové studio BodyBody otevřela Leona Machálková spolu s dalšími celebritami

 Nové BodyBody studio v pražských Holešovicích dnes slavnostně otevřela Leona Machálková spolu s Michaelou Noskovou, Michaelou Gemrotovou a Kristýnou Janáčkovou. Všechny čtyři dámy si revoluční cvičení s pomocí metody EMS také rovnou vyzkoušely.

Obyvatelé hlavního města mají nyní další možnost využít přelomového tréninku pomocí elektrické stimulace svalů (EMS), který umožňuje náležitě procvičit 90 procent svalů v těle za pouhých 20 minut. Společnost BodyBody, která tuto unikátní formu péče o tělo nabízí, otevřela v Praze v Holešovicích své již páté pražské studio. V České republice je celkem jedenáct BodyBody studií. Holešovické studio navíc jako první umožní bezdrátový trénink a skupinové lekce až pro šest osob.

 

BodyBody tréninky umožnují efektivně hubnout, posilovat a formovat postavu včetně problémových partií, zvýšit fyzickou kondici a výkonnost. Nejen sportovcům pomáhají odstranit svalovou dysbalanci. Tréninky BodyBody díky impulsům velice účinně stimulují i hluboké vnitřní svaly, které poskytují oporu páteři a tak spolehlivě redukují bolesti zad. Tréninkové plány jsou vytvořeny klientům na míru v návaznosti na jejich potřeby a cíle.

 

BodyBody kombinuje přirozený aktivní trénink spolu s externí elektrickou stimulací svalů. U tradičního cvičení váš mozek prostřednictvím elektrických impulsů dává signál svalům, aby se stáhly a způsobily pohyb. Stejným způsobem kontrakci svalů aktivuje EMS, pouze mnohem efektivněji prostřednictvím vnějších impulsů. Sval rozdíl nepozná, ale posiluje účinněji. Pro svoji efektivitu jsou tréninky vyhledávány i profesionálními sportovci.

 

Podle manažerky a majitelky studia Kristýny Kadlecové má cvičení pomocí EMS velkou řadu výhod nejen z hlediska délky a efektivity tréninku, ale i proto, že se při něm nezatěžují šlachy, vazy ani klouby. „Pro sportovce je to skvělý doplněk přípravy. Pro lidi, kteří dělají rekreačně sport, je to perfektní příprava a pro ty, kteří chtějí být prostě jen ve formě, je to nástroj k nezaplacení“ říká majitelka studia. „Nyní navíc můžeme klientům dopřát pohodlnější bezdrátový trénink a také cvičení umožnit širší cílové skupině v rámci skupinových hodin.“

 

BodyBody poskytuje klientům kompletní servis. Moderně zařízené studio, služby osobního trenéra, ale také veškeré potřebné vybavení počínaje oblečením na cvičení až po ručník, sprchový gel či iontový nápoj. Do BodyBody tak můžete přijít bez tašky na cvičení. V holešovickém studiu uvítají i vaše děti, pro které je tu připravený malý dětský koutek.

 

Adresa:

Na Maninách 1590/29 (areál Holešovického pivovaru), 170 00, Praha 7

Otevírací doba:

Pondělí až pátek: 7:00 – 21:00

Sobota a neděle: 10:00 – 18:00

www.bodybody.cz