úterý 17. září 2019 0:00

NEW ERA spolu se Snapbacks oslavili 100 let nejvyšší ligy amerického fotbalu NFL

Oficiální dodavatel kšiltovek pro hráče National Footbal League (NFL) - americká značka NEW ERA uspořádala ve čtvrtek 12. září 2019 večírek na oslavu 100. sezóny NFL, nejvyšší profesionální ligy amerického fotbalu. Oslava se uskutečnila v prostorech Sacre Coeur na pražském Smíchově za podpory Snapbacks, specializovaného prodejce kšiltovek.

 

Na večírek k příležitosti oslavy tohoto výročí byli pozváni hráči a přátelé českých klubů amerického fotbalu, významné osobnosti a obchodní partneři společnosti NEW ERA. Při této příležitosti byla zároveň představena nová Sideline kolekce vytvořená k 100. výročí NFL. Tuto kolekci si zúčastnění mohli prohlédnout a vyslechnout si její představení z úst brand managera značky NEW ERA Michala Bílého.

 

Trénink i vyšívání kšiltovek

 

Pro zúčastněné byl připraven netradiční program. Mohli si vyzkoušet tři disciplíny z tréninku hráčů amerického fotbalu – hod na přesnost, skok do dálky a skok do výšky. Ti nejlepší pak měli možnost vyhrát vzácné a nedostupné lístky na zápas NFL v Londýně. Kromě toho byl večírek také příležitostí vzdělat se v pravidlech amerického fotbalu a dozvědět se více o jeho historii.

 

Součástí programu byla možnost personalizovat si kšiltovku v podobě výšivky vlastního textu. Zúčastnění si pro tento účel mohli přinést vlastní kšiltovku nebo si vybrat z kšiltovek připravených organizátory, které si pak odnesli jako dárek.

Hudební složku zajistil DJ a moderátor Nasty z Evropy 2, který celou akci zároveň moderoval. Celý projekt organizačně podpořil specializovaný prodejce kšiltovek Snapbacks.

 

Nová kolekce Sideline oslavuje historii Nová kolekce je věnována právě historii NFL a její součástí je 64 kšiltovek a 64 kulichů, přičemž každý z 32 aktivních klubů NFL je zde zastoupen dvěma designy. Každá z kšiltovek je vyrobená ve své první podobě – tedy v módním trendu doby, kdy daný klub přistoupil k NFL. Sideline kolekci je možné zakoupit v kamenném obchodě Senovážná 6 nebo na e-shopu Snapbacks.cz.