pátek 15. leden 2016 0:00

Pražské hotely Hilton podpořily Nadaci Terezy Maxové dětem

V neděli 20. prosince uspořádaly hotely Hilton Prague a Hilton Prague Old Town již po devatenácté každoroční Vánoční charitativní koncertpro své klienty a obchodní partnery. Michael Specking, generální ředitel pražských hotelů Hilton s radostí předal šek v hodnotě 50 000 Kč Nadaci Terezy Maxové dětem.


Skladby v podání zlínské Filharmonie Bohuslava Martinů pod vedením indického dirigenta pana Debashishe Chaudhuriho a vystoupení hostující sólistky Evy Blažkové vnesly mezi návštěvníky sváteční atmosféru.


Jako každý rok, mezinárodní ženský sbor Viva Voce v čele se Soňou Frýdlovou potěšil hosty tradičními vánočními koledami. Celým večerem provázel pan Michael Specking, generální ředitel hotelů Hilton Prague a Hilton Prague Old Town společně s televizní moderátorkou
a Českou Miss 2013 Gabrielou Kratochvílovou.


Nechybělo ani tradiční vystoupení v podání Michaela Speckinga, Gabriely Kratochvílové a šéfkuchaře hotelu Hilton Prague Franca Luise, kteří s orchestrem odehráli skladbu Plink Plank Plunk od Leroye Andersona s použitím kuchyňského náčiní.

 

Pražské hotely Hilton podporují svými charitativními kampaněmi Nadaci Terezy Maxové dětem již sedm let.

 

Letos dosáhla celková vytěžená částka 50 000 Kč. Šek byl slavnostně předán ředitelce Nadace paní Terezii Sverdlinové.


Po skončení koncertu si hosté užili sváteční večeři formou rautu pod hvězdami v hotelovém lobby.


Pražské hotely Hilton děkují sponzorům a partnerům, kteří se podíleli na organizaci akce, včetně hlavních partnerů Gesto Computers, Janka Engineering and Lloyd Coils Europe.