pondělí 30. květen 2016 0:00

Novinka v přírodních krmivech – Hill´s Ideal Balance

Hill's Pet Nutrition představuje svou aktuální novinku - Hill’s™ Ideal Balance™, novou řadu krmiv pro psy a kočky. Ta kombinuje ty nejlepší přírodní ingredience v optimálním poměru, navrženém veterináři. Krmivo Ideal Balance obsahuje čerstvé kuře, hnědou rýži, a také ovoce a zeleninu pro zdravý imunitní systém. 

Typy krmiv Ideal Balance byly vyvinuty tak, aby odpovídaly jednotlivým životním fázím zvířete, od štěněte (kotěte) až po dospělého a staršího psa nebo kočku. Krmivo pro psy se pak dělí podle velikosti plemene (malé/velké plemeno).

 

Hill’s Ideal Balance je k dispozici buď v podobě suchých granulí, psích pamlsků nebo konzerv a kapsiček. 

 

Co Hills Ideal Balance obsahuje? 

 

Na prvním místě čerstvé kuře, které pomáhá udržovat zvířata štíhlá a ve formě. Dále hnědou rýži, která podporuje zdravé trávení. V neposlední řadě pak ovoce a zeleninu. Ty zase napomáhají udržet optimální stav imunitního systému. 

 

Co v Hills Ideal Balance naopak nenajdete? 

 

Tato nová řada krmiv neobsahuje kukuřici ani pšenici nebo sóju. A existuje dokonce i ve variantě “No grain”, kde je hnědá rýže nahrazena bramborami.

100% vyvážená výživa pro vašeho zvířecího mazlíčka je tak garantována. 

 

O společnosti Hill’s Pet Nutrition

 

About Hill’s Pet Nutrition

Společnost byla založena před více než 70 lety s jedinečným závazkem ke zvířecí výživě a s cílem napomáhat pohodě domácích mazlíčků a prohlubovat vztah mezi nimi a jejich majiteli. Optimální výživa v kombinaci s oddaností veterinárních odborníků může proměnit život psů i koček. Šťastnější mazlíčci pak zase mohou udělat šťasnými své pány.  Hill's se věnuje výzkumu a výrobě průlomových výživových produktů pro psy a kočky s ohledem na jejich specifické potřeby.  HILL'S™ Prescription Diet™  terapeutická výživa pro domácí mazlíčky, HILL'S™  Science Diet™ a HILL'S™ Ideal Balance™ krmiva pro zdravý životní styl, jsou k dostání u veterinářů nebo u specializovaných prodejců po celém světě.  Více informací o společnosti Hill's, její filosofii a produktech se dozvíte na stránkách www.hillspet.cz nebo na Facebooku.